0 oy
332 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde
kapalı
Güzel anneler,  oğlum aralığın sonunda  3 yaşını dolduracak inşallah, şuan 28 haftalık hamileyim. 

Normalde çok anlayışlı yumuşak huylu bir çocuk elhamdülillah,  şuan tam bir çocukluk çağı geçişinde bir bebek değil artık ana ihtiyaclarını karşılabiliyor soyluyor, kardeşi olacagı için çok mutlu sürekli karnımı öpmek istiyor birlikte yapacakları güzel şeylerden bahsediyoruz.  Ama tabiki bebek doğunca inşallah, asıl tepkisi belli olacak. 

Ben iyi kabul edeceğini hissediyorum, peki sizin düşünceleriniz  tecrübeleriniz nedir bu yaş farkı ile? 
Gebelik haftası 28
Kapatılma nedeni: Sol üst köşeden konu dışı sohbetten sorabilirsiniz

3 Cevap

0 oy
(1,898 puan)
Benim kizim da  6 aralil 2017  doğumlu  3 yaşi bitcek bende 16 haftalık hamileyim benim kizim da cok uysal ama cok kıskanç babasından beni kıskanır falam cocukndogunca nasil olcak bende merak ediyom simdiden cok.istiyo kardesim niye dogmuyo deyip duruyo karni mi seviyo konusuyo ben semin ablanın diye  insallah doğumlara boyle olur
Biz de de öyle küçük kıskanmalar var inşallah kardeşlerin çok severler
-Reklam-
0 oy
(86 puan)
benm kizmda ocagin 26 da 4 yasina  girecek bn suan 28 haftalik hamileyim  dogdunda aralarinda 4 yas olcak  bnm kizmda cok uysal cana yakin  bi cocuk  onun istemesi üzerine   2 ci cocugu  düsündük cok iste bi kardesim olsun bnmde diyr oturur karnimi sever   surekli  konusur  karnimla  oper  4 gözle bekliyor dogmasini o derece cokda merak ediyorum sonradan nolcak  kiskancakmi sevcekmi ama bana  kiskanmaz gibi geliyorr  bilmiyorum artik bu arada oglum olcak  kiz olsa kiskanirdi  bnce
Hayırlısı olsun inşallah kolaylıkla atlatırız zor günleri  daha çok güzel günlerimiz olur umarım
(86 puan)
amin canim isalllah
0 oy
(146 puan)

Cnm bi 10 yaşında bide 3 yaşında oğlum var nasip olursa bide kızım olacak hayırlısı ile inşallah. iki oğlumun arasında birde kızım vardı 9 ay yaşadı ve vefat etti. ilk oğlum 3 yaşındaydı ve aksine kıskanmadı ve ağladığında hemen beni çağırır kardeşime bak diye kızardı emziğini verirdi ilgilenirdi.simdi ikinci oğlum 11. ayın 23 de 3 bitip 4 yaşına girecek 31haftalik hamileyim ve çok heyecanlı hemen çıksın diye bekliyor garibim 9 ay boyunca bnmle birlikte gün saydı .abisi kıskanmamıştı inş buda kiskanmaz haa bu arada abisi babasından beni kıskanırdı. altımın çocuklarından kıskanırdı ama kardeşini kıskanmadı bununda öyle olacağını umuyorum. umarım bilgilendirici olmuştur :)

Öncelikle başınız sağolsun bir melek annesiniz. Yorum için teşekkürler, inşallah güzel kabul ederler  kardeşlerini, sevgi ekersek kalplerine sevgi ile donuş yapıyor çocuklar.. :)
(146 puan)
sağol canım benim allah razı olsun bu bnm düşüncem tabi herkesin kendi fikri ama dogum yapıp eve gelirken 3 yaşındaki oglumada bir tane oyuncak alıp kardeşin seni çok sevmiş bu yüzden sana hediye getirmiş demeyi düşünüyorum işe yararmı bilemiyorum tabi :)

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 901 göst.
29 Ekim 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Periiii89 (585 puan) sordu
0 oy
10 cevap 516 göst.
0 oy
8 cevap 232 göst.

648,627 soru

3,418,307 cevap

4,249,096 yorum

183,344 üye

...