0 oy
352 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (70 puan)
Direk kadın doğuma mi randevu alıyoruz yoksa dopler e mi alıyoruz. Ve o gün çekiliyor mu yoksa yine gün veriyorlar mi bilen lütfen detay li anlatabilir  mi teşekkür ederim..

2 Cevap

0 oy
(3 puan)
Bende bu hafta salı günü zeynep kamile gittim. Detaylı ultrason doppler çekimi için. İlk önce kafın doğum polikliniğinden randevu alıyorsunuz oradaki doktor sizi perinatoloji bölümüne kaydınızı açıyor. Kaydınız açıldıktan sonra 182 veya mhrsden perinatoloji bölümünden randevu alabiliyorsunuz fakat randevular bulunmuyor. Bende ümraniye devlet hastanesinden randevu bulabildim oraya gideceğim doppler için.
(35 puan)
Zeynep kamil için Google üzerinden mhrs ye giriş yapın muayne yerinde Doppler var bi de Antenatal var onlar dan hangisine bulabiliyorsan giriş yap öyle alabilirsin bende öyle yapıp aldım bu arada bende Yasin beye gidiyorum çok da memnunum harika bir doktor
(35 puan)
Ali Utku yeni bir doktor ama çok fazla olmadı ben su an ay da bir kere gittiğin için Yasin beye randevu bulabiliyorum sonrasın da kime giderim bilmiyorum. Daha öncesinde Ercan Aydemir vardı ama oda gitti en eski doktor Yasin bey çok ilgili ve gu ler yüzlü ben çok memnunum
(70 puan)
Canım teşekkür ederim  birde kaçıncı haftada oluyor acaba
(35 puan)
20 hafta dan sonra oluyor canım muhakak düşer doppler masa da Artenatal dan muhakak oluyor akşamları dene çarşamba ve cumartesi özellikle 4 gibi denemeye başla.
(575 puan)
Teşekkür ederim canm bilgin için bide böyle dopller için denicem çünkü bulamıyorum randevu
-Reklam-
0 oy
(880 puan)
Vallah bende bulamiyorum ne yapcam bilmiyorum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 369 göst.
0 oy
0 cevap 285 göst.
0 oy
1 cevap 53 göst.

649,207 soru

3,420,344 cevap

4,251,741 yorum

183,486 üye

...