0 oy
547 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (111 puan)
Kızlar merhaba ilk hamileligim 26+5 günlük hamileyim henüz pek birşey almadım ne almam konusunda tecrübesizim ve hastane çantası için de bana liste önerirmisiniz rica etsem 

4 Cevap

0 oy
(1,130 puan)
Canim burda daha once açılmış postlara bakabilirsin 
(111 puan)
Çoğunu inceledim canım ama tam olarak liste bulamadım :/
-Reklam-
0 oy
Benimde ilk gebeligm ve 26 haftalik hamileym. Yavastan alisverise basladm hepsi bianda cok yük olmasn diye. Zıbıni patikli pijamalarini falan siparis ettim önümüzdeki ay besigini falan alacagz en son ayda kendi alisverisimi yapcam. Hastane cantasi icin uygulamanin dogum cantasi bolumunden bakarak hazirlayanilirsn ben oyle yapacagm 
(111 puan)
Aa hiç dikkat etmedim canım hemen göz atayım bir :) internette dolu liste var ama bazısı gerçekten çok abartı ve gereksiz şeyler yazmış arada kaldım
Aynen internette aklina geleni yazmislar. Uygulamaninki gayet yeterli bence :)
(617 puan)
Uygulamanin neresinde canim ben bulamafim
Uygulamayi ilk actignz sayfada asagida 5 tane isaret olacak anne ve bebek arabasi  olan yere tiklayin en yukarida arama motoruna dogum cantasi yazın :)
0 oy
(160 puan)
Çok fazla almana gerek yok kıyafet . çünkü çok çabuk büyüyorlar . Ay ay gelişimine göre alırsın . İlk alacağın şeyler belli zaten zıbındır hastane çıkışıdır vb. Dediğim gibi doldurmaya gerek yok gidip alınabilir zaten ihtiyaca göre :))
0 oy
Yenidogan çok almani önermem canim. Yeni doğum yapmiş biri olarak yaziyorum bebeğim 20günlük ve yenidoğan çıtçıtlı bodyler küçük gelmeye başladi.
0-3 aylik aliyorum ben bu iyi sanirim
(111 puan)
Canım bende azar azar almayı ve para israfı yapmayı düşünmüyorum sonuçta herşey elimizin altında alıp yığmanın bir anlamı yok 3 6 ay alayım ben yarı yarıya:)
Aynen canim ben ilk günden 0-3ay altlari giydiriyorum hatta bazen giydirmeye bişey bulamadigimdan 6aylik üstleride giydiriyorum çünki ilk zamanlar çok kusuyorlar alt degiştirirken çişini yapiyor üstü islaniyor.
(111 puan)
Sağlıklı olsunlar da herşeyleri olur Allahın izni ile tavsiyeniz için çok teşekkür ederim dikkate alicam söylediklerinizi :) bu arada hayırlı uzun ömrü olsun bebeğinizin..
Amin inşallah. Çok teşekkür ederiz. Darisi sizin ve tüm hamilelerin başina. Sağlikla kucağiniza alin inşallah

651,240 soru

3,428,232 cevap

4,260,753 yorum

184,071 üye

...