0 oy
393 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (154 puan)

Merhabalar;dun dr bana dusuk tehlikem oldugunu soyledi ve de igne verir progestan verdi hic lekem yoktu bugun aksamustu kahverengi leke geldi ilcede yasadigim icin acile gittim Kan degerime baktilar bisey olmadigini soyledi gecen hafta ve bu hafta tahliller var hangi degere bakmaliyim karsilastirma yapmak icin daha yeni oldugu icin daha kalp atislarida olusmadi 6 haftalik hamileyim

Gebelik haftası 6.5

2 Cevap

0 oy
(9,888 puan)

Bthgc bakacan cnm bu hamilelik degerine dusme varmi diye

-Reklam-
0 oy
(380 puan)
Bhcg yazan degerleri karsilastir. Her iki günde 2 kat artinca daglikli gebelik oldugu anlaşılıyor. 
Tam 2 kat artmadina gerek yok. %60.artmasi yeterli. Benim de iki kat artmıyordu ama elhamdülillah 26 haftalık olduk. Darısı başınıza
(832 puan)
Progestan vermis ya cnm. Demekki tehliken var.. ama korkma korkcak bisey yok. Bnmde vardi. Banada vermisti progestan. İlk verdiginde kesenin sekli bozuk demisti. Sonra o duzeldi kanamam olmustu. Bi gece hastanede kalmistim hatta. İgne felan yapmislardi. Ama sonra hicbisey kalmadı cok şükür. Sen yeterki kendine dikkat et. Bu tarz seyler olabiliyo. İhmal etmemek lazım..bide iliskiyi yasakkar doktorun muhtemelen. Sen simdi hic korkma. Rabbim sağlıkla bebisinin buyuyup gelismesini saglasin insallah. Kucagina aldigin gunleride gostersin:)
(328 puan)
Yok ben sormadım o soruyu ama olsun bilgilenmiş oldum yorum yapan bir kişiydim soruyu başka bayan sormuş ama baya banada iyi bilgi oldu :))
(832 puan)
Ya sen diyince farkettim cnm ya:))
(328 puan)
Olsun valla ilk gebeliğim cok heyecan var kım ne derse harika bir bilgi oluyor benim için :)))
(832 puan)
Aynen valla cnm.. baslarda insan cok tedirgin oluyo. O yuzden cok iyu anliyorum:) bide ben duydugum olumsuz seylerden sonra kanama yasayinca cok cok fazla korkmustum. Simdi kimse benim gibi olmasin daha rahat ve tedbirli olsunlar istiyorum:)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 206 göst.
0 oy
5 cevap 708 göst.
0 oy
7 cevap 793 göst.

648,028 soru

3,415,946 cevap

4,246,412 yorum

183,165 üye

...