0 oy
511 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (52 puan)

ilk hamileliğin 9. haftamıza gireceğiz Allah'ın izniyle inşallah. daha cinsiyeti belli değil ama ben şimdiden zor tutuyorum kendimi alışveriş yapmamak için:ermm: acaba bu zamanlarda neler alabilirim son aylara bırakmak istemiyorum tüm alışverişi :)

Gebelik haftası 8+6

10 Cevap

0 oy
(263 puan)
Yesil sari kirmizi renk tulumlar hastane cikislari alabilirsin canm 
(52 puan)
teşekkür ederim :)
(263 puan)
Rica edrim canm gonlunde ne geciriyorsan onu yap saglikla kucagimiza aliriz insallah
-Reklam-
0 oy
(1,443 puan)
Canim her ikisinede kullanabilecek şeyler bak ben zıbın almıştım o haftalarda oyun halısı vs uygun gördüğüm herşeyi aldık cinsuetten sonra da pek cinsiyete gore takilmadim aslında hala hangi renk hoşuma giderse:)
(52 puan)
teşekkür ederim :)
0 oy
(369 puan)
Daha çok erken canım senin heyecanını yirim :)) cinsiyet belli olsun önce sonra alırsın cinsiyetini öğrendiğim gün aldığım ilk şey emzik oldu nasıl gözüm korkmuşsa :) 
(52 puan)
teşekkür ederim :)
0 oy
(178 puan)
Bence abartılı şeyler alma. Ben ağız mendili almıştım. Ortak renk olan şeylerden alabilirsin. Krem battaniye, işte sarı, yeşil bu renkte olan bi takım alabilirsin. Ama cinsiyeti öğrenince daha kolay olur alışverişin. Bende öyle yapiorm şuan.
(52 puan)
teşekkür ederim :)
0 oy
(1,084 puan)
ilk heyecanin cok guzel cok tatli ama bence suan icin cok erken birsey almak icin
0 oy
(1,084 puan)
ilk heyecanin cok guzel cok tatli ama bence suan icin cok erken birsey almak icin hayirlisi hakkinda
(52 puan)
teşekkür ederim
0 oy
(264 puan)
Bende senin gibi zor tutuyodum kendimi her gördüğümü almak istiyodum ama zıbın ve yüz örtüleriyle yetindim ilk başlarda :)) biberon emzik gibi eşyalarını da cinsiyet partisinde eltim almıştı sagolsun 2 şer takım var onlarda sonradan ufak ufak kıyafet almaya başladım şimdi 27+5 olduk bikac parça daha zıbın kıyafet hırka ve tulum aldım battaniye yorganıda hediye olarak geldi anca ufak ufak başladık herseyini yapmaya :) 
(52 puan)
teşekkür ederim sagolun :)
0 oy
(98 puan)
Bende 15+4 haftalık hamileyim daha cinsiyetini bilmediğim için kız erkegin giyebileceği renkler alıyor işte sarı yeşil kırmızı beyaz renkler gibi 
(52 puan)
teşekkür ederim sagolun :)
0 oy
(151 puan)
Bakım ürünlerinden alabilirsin onlar sabit oluyor nasıl olsa kız erkek farketmiyor şampuan bebek losyonu veya bebek yağı bebek kolonyası bebek sabunu yumuşak lif kulak temizleme pamuğu tırnak makası tarak bebek temizleme pamuğu bez ıslak mendil pişik kremi burun aspiratörü ateş ölçer bunları alabilirsin şuan bence hiç kıyafet işine girme cinsiyeti öğrenince beğenerek içine sinerek alırsın kıyafetlerini :)
(52 puan)
teşekkür ederim yalnız bu bakım ürünlerinde kafama takılan önceden alınca tarihi geçme gibi bisey olur mu
(151 puan)
Canım aldığın şeyin en az 1 2 yıl son kullanma tarihi oluyor
(52 puan)
sagolun :)
0 oy
(116 puan)
Cinsiyetini  öğrenmeden  alma bence sonra  pisman olursun. Bende senin gbi cok acele ettim :)  heycanını  cok iyi anliyorum bende  dayanamiodum ama alma illa alcaksan emzik  biberon al rahatlarsin :) 
(52 puan)
peki teşekkür ederim sagolun :)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,370 göst.
0 oy
8 cevap 665 göst.
0 oy
8 cevap 734 göst.

648,897 soru

3,419,236 cevap

4,250,379 yorum

183,414 üye

...