0 oy
268 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (134 puan)
Ne yapmalıyım  

9 Cevap

0 oy
(886 puan)
Ne yapmalıyım derken canım
-Reklam-
0 oy
(859 puan)
Önce doktor tavsiyelerine uyman ilaç kullanman gerekiyor canım gerekirse aşılama yapılır . Eşinde görünsün urolaji doktorunq
0 oy
(1,283 puan)
Ergenliğimden beri gitmediğim doktor kalmadı. Gittiğim her doktor  bunun kesin bir ilacının ya da bunu tamamen geçirebilecek bir tedavinin olmadığını söyledi. Yapılan şeyler sadece bu hastalığın etkilerini azaltmak içinmiş. Adet  düzeni için doğum kontrol hapı kullandım kullanırken düzenliydi bırakınca aynı oldu. İnsülin direnci için şeker ilacı kullandım. Soğan kürünü uyguladım. En son hamile kalmak isteyince doktorum kilo vermemi söyledi. Kilo verdim rahim filmi çekildim eşimle birlikte idrar yolları için ilaç kullandık ve hamile kaldım.  Aşırı kıllanma yoktu sadece adet düzensizliği ve yağlanma çok fazlaydı bende.
0 oy
(166 puan)
Canım bende polikistik over hastasıyım kesin bi tedavisi yok ama önemsenmeyecek bi hastalık değil gercekten iyi bi doktor bulmalısın öncelikle kilon varsa vermelisinhamile kalmak için yazdıysan benim gitmediğim doktor kalmadı en sonunda sıkıldım artık bıraktım doktora gitmeyi ersağın hayıt ekstraktı nı duydum çok kullanan var hem hamilekalmak için hem adet düzensizliği ağrısı için falan 3 ay düzenli kullanmak gerekiyomuş 3 kutu aldım  2 buçuk ay kullandıktan sonra hamile olduğumu öğrendim 37. Haftadayım şuan çok şükür hiç bir yan etkisi yok kullanamı tavsiye ederim sadece gebelik için değil adetdüzensizliği ve adet ağrıları içinde gercekden işe yarıyor.
(134 puan)
Bende testere dişli aslan pencesibi aldım  işe yarar mı
(166 puan)
Bilmiyorum cnm kullanmadım
0 oy
(801 puan)
Canım Bi doktor bana da pco tanısı koymuş ben sonradan gördüm bence önce Bi b12 demir ve tiroide baktır muhakkak bunlardan birinde bişi var ben bunu anladım.. 
0 oy
(196 puan)
Canim bende de cikti pko aylarca bebek denedik olmadi ikinciyi istiyorduk dr a gittim pko cikti uc ay kullanmam icin ilac verdi kilo vermeye gayret et dedi ben uc ay ilaci kullandim az bide kilo verdim ilac bittikten sonra bi adet gecirdim diger ay hamile kaldigimi ogrendim. Iyi bi doktora git canim o seni yonlendirir illaki insallah hakkinda hayirlisi olur 
0 oy
(65 puan)
İyi bi doktora git canım bütün hormonlarına baktır daha sonra gebelik düşünüyorsan ilaç tedavisine başlarsın. Eşin de kontrol amaçlı ürolojiye gidip test yaptırsın. Ben de yeni tedaviye başladım. 
0 oy
(98 puan)
Bende polikistik overim bende çok hastane gezdim bana zayıflayacan dediler iki ayda 80 kilodan 65 e düştüüm yasmin diye bir hap verdi onu kullandım. 1 ay kullanmadan hamile olduğunu öğrendim. Stresten uzak dur yemene içmene dikkat et çünkü su içsek kilo olarak dönüyor. Şuan 6 aylık bir bebek annesiyim ve yine 80 kilo oldum. Emzirdiğim için zayıflayamıyorum ama ek gıdaya tam başlasın zayıflayacam inş:-):-)
(75 puan)
Cnn o kadar kiloyu nasıl verdin
(98 puan)
Tek öğün yiyerek ve ekmek yemeyerek
0 oy
(75 puan)
Tek çaresi gerçekten zayıflamak cnm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 143 göst.
0 oy
5 cevap 298 göst.
0 oy
17 cevap 352 göst.
0 oy
2 cevap 138 göst.

650,918 soru

3,426,914 cevap

4,259,377 yorum

183,974 üye

...