0 oy
760 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (62 puan)
Kızlar ben 39 haftalık hamileyim ve hemen hemen sizler gibi kemik agrilarim , kramp lar,uykusuzlugum ve arada çarpintilarim başlamişti.Dogal olarak Hamilelikte normal bunlar kalsiyum eksikligim var diyip süt yogurt bunları daha da arttırmiştim.Ama cokda öle faydasi olmadi artik el bileklerim o kadar açıyordu ki sizlaya sizlaya iş yapıyordum.Doktora gidip kan testi falan da vermek istemedim son haftalar zaten o kan bana lazim diye :) Ve malum pandemi var diye doktora bile bu konu yüzünden gitmek istemedim belli kalsiyuma ihtiyacim var ...

Özetle geçen haftalarda kizilay markasının maden suyunu icmeye başladım günde bir defa fazlasi zarar zaten icinde kalsiyum 40 magnezyumu 317 olan bir maden suyu vee cok faydasini gördüm meger kalsiyuma degil magnezyuma ihtiyacim varmiş :) Ben yazmak istedim benim gibi olanlara belki çare olur :) 
Gebelik haftası 39

4 Cevap

0 oy
(334 puan)
Haklısın canım zaten doktorlar da magnezyum ilaçlarını son haftalarda veriyor ya 
-Reklam-
0 oy
(349 puan)
Bende bel agrım için gittiğimde magnezyum yazdı hiç tahlil istemedi bile 
(62 puan)
Ben biraz normalestirdigim için üzerinde durmamiştim ama haftalarda iyice artti hele ki uykusuzluk !!!  magnezyum olabilecegi aklima gelmedi kalsiyum var aklimda hep ona yogunlaşmiştim :) vitamin ilaci doktor vermeden böyle maden suyundan karşilamakta    iyi oldu ama vitamin ilaclarina gerçekten ihtiyac varmiş işte insan sonradan anliyor ;)
(349 puan)
Benimde 37 bitiyo ama dediğin gibi belim yüznden topallaarak yürüyorum bazen çok tutuluyo ilaçsız olmuyo
0 oy
(340 puan)

Rabbim öncellikle sağlıkla kucağını almayi nasip etsin canim <3 Darısı bizlerinde başlarında :) 22 haftalik gebeyim ben 17 de falan başladı kas ağrılarım bu şikayetle doktora gitmiştim toz magnezyum verdi suda eritip içiyorum . Ciddi anlamda çok faydasını gördüm , bende senin gibi kas ağrısı şikayeti olan arkadaşlarıma drunuza sorun magnezyum takviyesi alin diyorum <3 Şükür benim şu anda öyle bi riskim yok ama erken doğumuda önlermiş magnezyum . Önlem önlemdir :)

(62 puan)
Amin canım bebek bekleyen herkes inşallah sağlıcakla kucaklarina alirlar inşallah :) Evet erken dogumu da önlüyor cok faydasi varmiş. Ama ne zman doktora gitsem sırtım agriyo diyorum normal hamilesin lafını duymaktan artik şikayetlerimi pek söylemedim. İşte doktor varr doktor vaaaarr !
0 oy
(298 puan)
Valla hem magnezyum hemde kizilayin magnezyumlu maden suyunu iciyorum yine kalca bacak agrisindan yatamıyorum uyuamıyorum 36.haftaya gircem sabrediyorum artık hergun yogurtta yiyorum sütte iciyorum olmayinca olmuyo:(( 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 372 göst.
0 oy
2 cevap 200 göst.
0 oy
6 cevap 220 göst.
–1 oy
5 cevap 207 göst.

649,106 soru

3,419,957 cevap

4,251,220 yorum

183,464 üye

...