0 oy
666 göst.
Doğum kategorisinde (17 puan)

Merhaba tatlı hamişler :) 6 haftalık hamile olduğumu bu hafta öğrendim. Devlet Hastanesine gittik hemen doktor muayenesinde memnun kalmadım. 2 hafta sonra gel testlerini yapıcam dedi ve hiç bir açıklama yapmadan beni resmen odadan çıkarttı. Sanırım covid yüzünden. 2 hafta sonra 8 haflalık olucak bebişim Allah nasip kısmet ederse. Testler kaçınca hafta da yapılmaya başlıyor ? Ümit Hastanesi'nde Dilek hanım yada başka doktora gidenler var mı ? Memnun kaldınız mı? 

Gebelik haftası 6+6

2 Cevap

0 oy
(13 puan)
Merhabalar ben vişnelik ümit hastanesine gidiyorum. Insallah da orada dogum yapmayi düşünüyorum. Her gittigimde idrar kan veriyorum surekli kontrol ediyor doktorumdan cok memnunum. Dilek hanimi da duydum ama kendisine gitmedim. Murat Boylu ya gidiyorum cok ayrintili aciklayici anlatiyor her seyi acikcasi aklimda hic soru kalmiyor tavsiye ederim.
(17 puan)
Teşekkür ederim :) korktuğum kadar değilmiş fiyatlar o zaman :)
(13 puan)
Rica ederim hatta bazi kurumlarla anlasmalari oluyor indirim de olabiliyor :)
(17 puan)
Ya onun için sanırım özel sigorta istiyorlarmış ona da geç kaldık gebelikten önce yapıyorlarmış :)
(13 puan)
Onu bilmiyordum doğrudur :) saglik personeli ve ya emniyet personeline indirim uyguluyorlar digerlerini bilmiyorum acikcasi
(17 puan)
O piyango bize vurmuyor o zaman :) :)
-Reklam-
0 oy
(450 puan)
Hangi hastane ve hangi doktora gittin  bende sehur hast.halime kilic a gidiyorum
(17 puan)
Şehir hastanesi  Ergül sivri beye gitmiştim. Pek memnun kalmadım. Sizin doktorunuz nasıl ilgili mi ? Testlerinizi ilk kaçınca hafta da yaptılar ?
(450 puan)
Ergül sivri ye ilk.cocugumda acil e gittigimde karsilasmistim bende pek memnun degildim ilk ali alhana gittim sonra doktr yok oldu yurtdisi gorevine gitti dendi ama   4haftaliktim ben kese minnacikti 15 gun sonra geldediginde ali alham olmayinca yunus emreye devame ttim bi sure ordanda 3 doktor dan ilgi goremeyince en aon halime kilic a gittim
(450 puan)
6haftalik yanlis hatirlamiyorsam testler
(17 puan)
Halime kılıçta iyi bi doktor galiba ilgili mi ?
(450 puan)
Bikac doktor degistirdikten sonra ben memnunum

647,254 soru

3,413,205 cevap

4,243,077 yorum

182,948 üye

...