0 oy
374 göst.
Hamilelikte Güzellik kategorisinde (580 puan)
Sevgili hamileler. Yüzünüze temizleme jelleri ve içerisinde AHA BHA GLYCOLİC ACID%5 gibi ürünler kısaca the purest ürünleri kullanan oldu mu.?2 hafta sonra randevum var doktoruma soracağım. Ya da sizin sorupta cevap aldığınız oldu mu.? 
Gebelik haftası 13+5

1 cevap

+1 oy
(115 puan)
30 haftayı geçtik ben bi zararı olduğunu hiç duymadım Garnierin bimde satılan yüz temizleme köpüğü var ucunda fırçası olan onla yıkıyorum, duşa girdiğimde L'Oreal şeker peeling yapıyorum ve günde en az bir defa L'Oreal nemlendirici sürüyorum kırışıklık karşıtı.. 
(580 puan)
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Loreal in bende de şeker peelingi var onu dahi 2 kere kullandım sadece. İçerikler bariz kutunun üstünde yazınca kimyasal acaba dedim. Bazısı için hamilelerin uzakmdurması gereken katagorilerde. Bende kullanmayı çok istiyorum yani en azından yüz yıkama jeli ve peelingi kullanayım artık.
(115 puan)
Rica ederim ne demek ama yüzündeki kimyasalın bebeğe zarar vereceğini düşünmüyorum, ona bakarsak makyaj malzemeleri de öyle, o cilt bakım ürünlerine kimyasal zararlı diyipte bir ton makyaj yapıyorlar, ben saçımı bile boyadım valla, aslında saç boyamak benim de tercihim değil ama ben hamile olduğumu bilmiyordum saçlarım da turuncuydu dip boyası baya bi uzamıştı fln en son yakınımın nikahında şahitlik yapacaktım bir kereliğe mahsus kendi saç rengime boyadım. Bir de ben bir ebe var onun sayfasında da görmüştüm yüze sürülen bakım ürünleri makyaj malzemelerinin bebeğe zararı olmadığını söylüyordu hatta saç boyamak sakıncalı değil demişti ben de öyle bir kere boyadım
(115 puan)
Turuncu dediğim bakır bu arada :)
(580 puan)
Evet makyaj yapanda var dediğiniz gibi bir ton kimyasal ve doğrudan zararlı sigara içen bile oluyo. İşte her şeyi düşünüyor insan :) saç boyamayıda dibe olmaması şartıyla uzun süre kalmamasıyla yapılabilir diye duydum. Hatta kuaförümde sizin gibi bilmiyormuştu boyamış saçını bir şeyde olmadı dedi :) ay kullanıcam bendee yaa :)
(115 puan)
Kullanın kullanın bişey olmaz Allah'ın izniyle inşallah sigara değil hergün rakı fln içiyordu bizim burda restaruant işleten biri vardı sigara alkol maşallah gayet sağlıklı ben de sadece sigara kullanıyordum ama bıraktım cünkü o gerçekten zararlı
(580 puan)
Çok iyi yapmışsınız. Çok sağolun tekrar. Sağlıcakla kavuşun inşallah hayırlı doğumunuz olsun :)
(115 puan)
Amin inşallah sizinde :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 170 göst.
0 oy
3 cevap 343 göst.
0 oy
8 cevap 486 göst.
0 oy
3 cevap 271 göst.

651,323 soru

3,428,553 cevap

4,261,078 yorum

184,097 üye

...