0 oy
282 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (263 puan)

Kizlar 17 18 haftalik bebeginizin kilosu ne kadar

Gebelik haftası 18+2

2 Cevap

0 oy
(117 puan)

Benim gecen hafta 18.haftalikti 262 gramdı.Doktorum iyi ddi.

Benimkisi bugun 18+1 di 230 gram ddi doktor herkez az ddi doktorm iyi ddi ama aklma takildi
Bence korkmayin doktorunuz en iyisini bilir.Hem o ölcum ortalama bebegin bas popo mesafesi vb olcumler yapip cikiyo hatta ultrason kagidinda yan yazar +-30 filan diye korkmayin yani.Gelisimi iyiyse doktorunuzda iyi demis.Insanlari cok kafaniza takmayin.Ilerleyen haftalarda bebek daha cabuk buyuycek merk etmeyin.
(263 puan)
4ayda o kadarcik aldiysa doguma 5ay var anca 1 bucuk kilo dogurursn dediler :):)
Yok artk benim  doktorum aksine haftasi onde boyu uzun 3 3.5 kilo arasi dogar ddi.Zaten suan yavas yavas kilo aliyo son aylarda hizlaniyo kilo almasi suan kemik yapisida gucleniyo sadece kilo onemli degil.Benim tavsiyem bu tür seyleri herkesle paylasmayin.Bazi insanlar yapici degil sizi uzen seyler soylerler.Doktoedan daha mi iyi bilicekler.
Aynen oyle cnm bizim insanlarmiz iste sen kac haftaliksn
19+5 oldum suan:-).7 ay önce tek yumurta ikizlerimizi kaybettik.Heycandan herkesle paylastik.Tabiki verende alanda rabbim ama insanlar daha üzüyo.Simdiki gebeligimi 14 haftaya kadar kimseye soylemedik esimle.Suan cinsiyeti belli ama soylemiyoruz.Bu tur konularida herkese soylemiyorum.İyi yada kotu ne olursa doktorum allah razi olsun cok iyi bi kadin beni rahatlatiyo.Rabbim hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi.
Cok uzuldm cnm cok iyi bilirm bende iki dusuk yaptm basima bile kalkildi yani onun cocugu olmaz bile dendi ama alanda allah verende smdi hersy yolunda gidiyr allahim herkze nasip etsin
Amin cümlemizin.:-)
(1,124 puan)
Canim bende senin gibi düşünüyorum kimseye hicbirseyimi soylemiyorum hamileliğimin basında hamilelik tiroidim cıktı soyledim. Soylemez olaydim. Neler demediler beni avutmak adına ne streslere sokmadilarki. Hastalık hastası oldum onların yüzünden şimdi öleceğimi bilsem hakkınızı helal edin ben gidiciyim demem
-Reklam-
0 oy
(3 puan)

Bende 18 haftalikken gittigimde 290 gram demisti doktor. Ama herkez aynı demiyo 1 gün once baska doktora gitmistim oda 275 gram demisti cnm.

İlgili bir soru bulunamadı

649,814 soru

3,422,642 cevap

4,254,463 yorum

183,658 üye

...