0 oy
310 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (24 puan)

Arkadaşlar 25 haftalık hamileyim. Eskiden bebegim karnıma tekme atardı şimdi son 2 haftadır rahim aşağısına doğru bir basınç mı desem hareket mi desem itme mi desem yoksa bebek ayağıyla mı vuruyor desem yani tanımlayamadığim bir hareket oluyor. Ben bebeğin hareketlerini aşağıya doğru içten hissediyorum. Erken doğum belirtisi değil dimi? Bir arkadaşım baş aşağı dönmüş olabilir dedi. Normal midir ya? Rahmine doğru mu tekme atıyor artık anlayamıyorum da ilk gebeligim olduğu için.

3 Cevap

0 oy
(366 puan)

O haftalarda benimde oyleydi canim ayaklari asagidadir. Asagiya dogru vuruyordur ben doktoruma sanki cikacak gibi geliyor diyordum :)) popo asagida oldugundan iki kat agir geliyor sana baski ondan demisti doktorum. Hos halada oyle 31 olduk sayilir ama hala makat pozisyon oturuyor paşam dönmedi niyetide yok gibi.

(1,085 puan)
Bugun bebegimin  ayaklari asagida oldugunu belirtti doktotum 26 haftalik normal mi acaba boyle olmasi sezeryan olmktn korkyrm
(366 puan)
28 den sonra donermis. Benimki 30 haftanin basinda hala oturuyordu. Doktoruma sordum bundan sonra doner mi diye son anda bile donen oluyor umudumuz donmesinden yana dedi. Senin daha zamanin var canim doner insallah. Ben sezeryan olacagim icin cok önemsemiyorum. Sadece ayaklar asagida oldugundan baski fazla oluyor kimi zaman.
(24 puan)
Sezeryan olmak istemiyorum ya :(
(366 puan)
Sizin daha zamaniniz var doner bence. Daha kucuk. Benimki sıkışmaya başlamış ayaklari kafasinda oturuyor. Kotuye odaklamayin kendinizi.
-Reklam-
0 oy
(192 puan)

Bende bunu merak ediyorum 21. Haftadayim benimde dediğiniz gibi oluyor 

0 oy
(193 puan)

Bende 25 haftaligim benimde aynisi oluyo biraz uzanip dinlenince geciyo ozellikle yururken yada ayakta dururken cok hissediyorum 

İlgili bir soru bulunamadı

651,114 soru

3,427,672 cevap

4,260,226 yorum

184,032 üye

...