0 oy
292 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (51 puan)
Selamlar,

Çok şükür 20. Haftamıza girmiş bulunmaktayız ayrıntılı ultrason yaptırıp gittiği doktordan memnun kalan arkadaşlardan hastane ve doktor ismi rica edebilirmiyim ayrıca renkli olarak görebiliyomuyuz ayrıntılı ultrasonda.
Gebelik haftası 20+1

2 Cevap

0 oy
(475 puan)
Ayrıntılı ultrason ciğer kalp kapakciklari  beyin  böbrek idrar kesesi dudak göz damak  bunlar bakılıyor. Kan akışlari kontrol edilip boyu kilosu rutin kontrolleri yapılır . Aklasik 30 45 dk sürer Renkkli yapmamışlar di bana siyah beyazdan bakiolar ultrason sonuçlarını da vermiyorlar cnm bende vermemislerdi . Doktoruna ayrıntılı ultrasonda. Herşey normal çıktı dersin dediler.yolladilar İstanbul Haseki e.a. da yaptırdım ben 
(51 puan)
Anladım çok teşekkür ederim artık duruma göre bakiyim bende :)
-Reklam-
0 oy
(140 puan)
Sadi konukta yaptırdım ben bu hafta yeniden gideceğim. selen gürsoy doktor detaylı bakıyor. Ama malesef ekrandan siz göremiyorsunuz. En son bebeğin fotoğraflarını veriyor doktor.  
(32 puan)
Neden, anne çocuğu görmeden içi rahat etmez niye göstermiyo diye panik olur ben de aynı şeyi yaşadım panik içindeyim hep
(140 puan)
Çift ekran yok doktor da kendi ekranını çevirip göstermiyor. Belki talep etsem gösterebilirdi ama o an yaptığı iş daha ağır bastı ben istemedim çıkışta fotoğraflarına baktım.

649,050 soru

3,419,760 cevap

4,251,030 yorum

183,457 üye

...