0 oy
374 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (406 puan)
Kızlar 11 haftalık hamileyim .Geceleri uyurken döndüğüm zaman rahmimde titreme gibi birşey oluyor . Her sağıma soluma döndüğümde bu oluyor .Ve bunu hissettiğim için de uyanıyorum. Titreme diyorum aslında titreme de değil titreme kasılma arası bir hissiyat oluşuyor. Bunu yaşayan var mı olumsuz bir durummudur? 
Gebelik haftası 11+2

1 cevap

0 oy
(20 puan)
Balamir BAde çok geçmiş olsun. Sizin gibi sorun bendese olmaya başladı bir anda. Sadece geceleri sağa sola dönerken karnımda bir anda gerilme kasılma oluyor ancak ağrı hissetmiyorum. Sizin geçtimi sorununuz sebep neymiş  bellimi. Rabbim şifa versin. 
(406 puan)
Rahim büyüdüğü için olurmuş bir de bebek oluşmaya başladığı için sanırım hissiyat oluşuyormuş. Şimdi 23 haftaliğız. Titreme geçti şimdi bebeğin varlığını hissediyorum dönerken ;)
(20 puan)
Geçöiş olsun . Doktora söyledinixmı bu durumu ilaç kullandınızmı kasılma icin. Ben bebeğimi kaybettim.
(406 puan)
Söyledim hamilelikte normal dedi .ilaç kullanmadım. Çok geçmiş olsun neden kaybettiniz kaçıncı haftada oldu bu .Allah sabır versin .inş.daha sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz
(20 puan)
Hiç bie şwyim yoktu. 14 haftada bir anda geceleri kasılma gwrilme başladı. O kasılmayla rahmimde kısalmış. Hastanedw yattım zeynwl kamilde. Ama nafile kasılma geçmedi yine.  18 haftada suyyum geldi .   Doğum yaptım.  Çok zor bie durum. Rabnim kimseye yaşatmasın.  Diğer hamileliğdwde bwbwğimi 22 haftada kaybettim.  Aminnnn inş. Rabnim saplıklı hamilelik ve hayırlı evlatlar nasip etsin  inş. . Çok
 saolun.
-Reklam-

651,532 soru

3,429,401 cevap

4,261,962 yorum

184,149 üye

...