0 oy
518 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (15 puan)
ilk gebelikte hiç sorunsuz 41.hafta da normal doğum yaptım. şuan 19+5 ikinci gebeliğim. doktor iki hafta önce Plesanta aşağıda dedi aynı zamanda bu gebeliğin başında bi kanamam ve düşük tehlikem oldu. iğne kullandım baya hâlâ progestan kullanıyorum. kanaması olup Plesanta aşağıda denen ve daha sonra normale dönen var mı? paylaşır mısınız?

4 Cevap

0 oy
(235 puan)
Plesenta aşağıda demedi ama düşük riskim olduğu için  progestan kullandım hatta kanamam olduğu için gittiğimde öğrendim. Şuan 36 haftalığız her şey yolunda korkmana gerek yok inşallah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin rabbim :)
(15 puan)
Teşekkür ederim Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(518 puan)
Benim ilk gebeligimde öyleydi plasenta asagidaydi ve  bende ilacalr kulandim düşük tehlikem vardı hep en sonunda 30 haftalık doğdu , çok dikkat et  ben dikat etmemistim doktor çok söylemesine ragmen , 30 haftalık 2200 doğdu kızım şuan iki yaşında gayet sağlıklı şükür ama birde açılma yapıyor zamanla Bebek büyüdükçe ben 26 haftalıkken yattım hastaneye çok dikat et ağır kaldırma ağır is yapma ve doktor bana sürekli ayakalrini duvara kaldır o sekilde yat diyordu 
(15 puan)
iki yaşında bi kızım var hamdolsun o yüzden hiç dinlenemiyorum diyebilirim ve sürekli kucağımda o yüzden korkuyorum.  Umarım erken doğum olmaz ve yukarı çıkar Plesanta dua ediyorum dua bekliyorum.
(518 puan)
Sana progestan ignesi verdilermi benim de iki buçuk yaşında kızım var bir ay önce doğum yaptım diğer kizimdaki gibi düşük riskim vardı hem fitil olarak hemde iğne olarak kulandim progestan ilacını 35 de doğum yaptim
(15 puan)
iğne ilk kanama olduğu zamanlarda kullandım hafta bir baya vuruldum. Ama doktorum progestan yeterli igneye gerek yok dedi. Şuan sadece hap olarak progestan içiyorum.
0 oy
(2 puan)
Şuan 3.gebeliğim 25. Haftamdan itibaren eşi aşağıda denildi riskli gebelik polikliniğine yönlendirildim kanama riskimin oldugunu söylüyorlardı şuan 32 haftamdayım dün tekrar kontrole gittim eşi yukarı çıkmaya başlamış rahim büyüdükçe yukarı çıkmaya devam edeceğini söylediler normal doktoruma gidebileceğimi söylediler. Bol bol dinlenmeye bak kanaman olmaması için inşallah Allah'ın izniyle durumun düzelir 
(15 puan)
Yani 32 ye kadar yolu var demek ki son haftalara doğru düzelme olabiliyor. İnşallah ilk gebeliğim gibi normal ve zamanında olur doğumum teşekkür ederim iyi günler dua ediyorum dua bekliyorum.
0 oy
(70 puan)
24 haftalikken plasenta assagida oldugunu ogrendim kanama olmasa bilmicektim.pandemiden dolayi gitmiyordum oyle.sonra 27 de kanama oldu bir ay hastane yattim cikar dediler suan 35+6 cikmadi.ve tam kapatmis benimki.agir is vs yapma dua et elimizden gelen durum yok.her hafta kontrole cagiriliyorum.
(15 puan)
Rabbim yardımcımız olsun cümlemizin sağ sağlim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eylesin. Dua ediyorum dua bekliyorum
(361 puan)
Sen sezeryana gireceksin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 182 göst.
0 oy
4 cevap 604 göst.
0 oy
0 cevap 71 göst.
17 Mayıs 2023 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Ltfy23 (87 puan) sordu

649,116 soru

3,420,007 cevap

4,251,278 yorum

183,466 üye

...