0 oy
331 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,084 puan)
kizlar biligisi olan varmi
Gebelik haftası 15

4 Cevap

+1 oy
(276 puan)
Canim bende oraya gidiyorum suan 19 haftaligim. Buharada detayli ultrason yapmıyorlar ama doktorun yönlendiriyor.. Ben Fatma Şahine gidiyorum o yönlendirdi beni. 1 tane ozel muayene 1 tanede unuversite hastanesinden bi doktorun numarasını verdi. Ben ozel muayeneden randevu aldım 20 haftalik olunca gidecem fiyati da 300 tl. Üniversitede ki doktor ucretli ucretsiz mi yaptığını bilmiyorum. 
-Reklam-
+1 oy
(172 puan)
Buharada ayrıntılı bakılmıyor. Diğer arkadaşların da dediği gibi yönlendirdikleri bir kaç isim var. Ben üniversitede profosör olan Metin İngeç e gittim. Özel muayenehanesinde bakıyor. Bir sürü de renkli çıktı verdi,memnun kaldım.
(1,084 puan)
metin beye nasil randevu alabilirim peki
(172 puan)
Özelden yazdım size numarayı,arayıp randevu alabilirsiniz
0 oy
(1,346 puan)
Bilgim yok ama doktor olarak bünyamin öneriyorlar canım iyi bir hastane ben Fatma Aydın'a gittim bir kereliğine kontrole çok ilgilendi memnun kaldım ayrıntılı daha iyidir yani bı sor istersen
(1,346 puan)
Benim kendi doktorum da iyide ben şehir dışında olduğum için gitmek zorunda kaldım iyisine denk gelmişim
(1,346 puan)
Sağlıklı büyüt inşallah tatlım bebişi
(158 puan)
Allah razı olsun canım. Bebek bekleyen tüm annelere yavrusunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
(1,084 puan)
bende humeyra hanima gidiyorum simdilik bend3 memnumun bakalim
(158 puan)
Sağlıcakla kucağına al canım inşallah.
0 oy
(158 puan)
Canım ben pandemiden dolayı yapılmıyor biliyorum. Bende hamilelik boyunca buharaya gittim. Doktorum bir kaç isim verdi elime bunlara gidebilirsin diye. Ben radyoloji uzmani Dr. İhsan Doru'ya gittim çok memnun kaldım. Internetten bakıp kliniğini bulabilirsin canım.
(276 puan)
Haklisin cidden bu platform cok işime yaradi benimde.
(1,084 puan)
bende artvinliyim eşimin isi erzurumda oldugu icin buralarda kaldik :) ben de cok erzurumu bilmem ama bu ikinci hamileligim oldugu icin doktorlar konusunda pek yapanci degilim... ilk dogumu nenehatun da yaptim ikinciye kapisindan gecmeyi dusunmuyorum bi aksilik cikmazsa
(276 puan)
Ne guzell. Bizde antepten buraya geldim 1 senedir burdayız ve 5 sene daha burdayiz nasipse. Benimde ilk gebeligim oldugu icin hem gebelik hem hastane konusunda bilgisizim. Nene hatunu birda hic önermiyorlar heleki şu virüs döneminde hic yani canim.
(1,084 puan)
valla bende hic istemiyorum nenetahunu ilk dogumdan sonra daha nefret ettim... simdi ozel de istiyorum doğumu da nasipse
(158 puan)
Burda kime sorsam nene hatun hakkında iyi şeyler söylemediler. Bende geçen sene bir kere gittim kadın konuşurken yüzüme bile bakmadı. Buhara tek çaremiz ama iyi doktorlar var şükür.

İlgili sorular

648,196 soru

3,416,600 cevap

4,247,183 yorum

183,217 üye

...