0 oy
288 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)
Kizlar son adet günüm 19 Kasım ama goguslerimde çok ağrı ve gerginlik var bir de m yanma var  hamile olsam dahi bu kadar çabuk belirti gösterir mi 

3 Cevap

0 oy
(1,300 puan)
Herşey olabilir bunu test yapmadan bilemezsin
-Reklam-
0 oy
(348 puan)
Benim belortim mode uanmam ve hogus hassasiyetimdi ikiz gebelik yasiyorrum suan
0 oy
(175 puan)
Canım hamilelik belirtileri ile adet belirtileri birbirine çok benzer. Bende de adet belirtileri oldu karın ve kasık ağrısı göğüste hassasiyet hamilelik olabileceğini tahmin etmemiştim. Adetini bekle geçerse eğer test alıp yap yada erken gebelik testleri var adetine 4 gün kala yapılanlardan deneyebilirsin. 
(1 puan)
Yorumun için sağol canım sende belirtiler ne zaman başlamıştı adet gecikmenden sonra mi benim gibi öncesinde oldu mu
(175 puan)
Ben normalde de adetime 1 hafta kala belirtileri yaşardım zaten bu seferde öyle oldu adet öncesi başladı. Adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptim ikinci çizgi hafif belliydi sanırım hamile değilim dedim. Adetim gecikmişti ama ağrım vardı sanırım stresten geciktim dedim ama test yapınca iki çizgi hemen çıktı.
(488 puan)
Benım adetıme 10 gun var bende sızın gıbı her ay 5 gun ince yasarım bunları ama bu ay farkı yanmam oluyo geceleri yorgansız yatyrm o derece umıtlenıyorum sonra negatif oluyo sonuc
(488 puan)
Sizin ne zaman test sonucunu pozıtıfdı bende bu ay beklentdeym
(175 puan)
Yani dediğim gibi adet ve hamilelik belirtileri çok benzer. Adetim 4 gün geçtikten sonra yaptım testi sende biraz bekle. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.

İlgili bir soru bulunamadı

655,064 soru

3,442,984 cevap

4,277,175 yorum

185,083 üye

...