0 oy
617 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (29 puan)
Arkadaşlar pco hastasıyım ve hamile kalamıyorum yumurta takibim vardı ve hamilelik gerçekleşmezse rahim filmi çekicem dedi doktorum şuanda o doktora gitmiyorum tedavimi yarım bıraktım yeni bi doktora gidicem ve biliyorum rahim filmi istiyeck bana biraz anlatır mısınız nasıl olduğunu ağrıları çekiş şeklini ve bayıltarak mı yapılıyo işlem çok merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler:))

12 Cevap

+1 oy
(69 puan)
Ozel hastanede istegine bagli bayiltarak yada bayiltmadan yapiyolar oda acı eşiğine bağlı aciya dayanikliysan bayiltmadan yaptirabilirsin. Once asadan ultrasonla muayne eder gibi bisey yerlestiriyo doktor o yerlestirdigi seyden iceri sivi ilac gonderiyo ilaci gonderince siddetli adet sancisi gibi bi sanci oluyo o arada filmi cekiyolar bi kac saniyelik bi islem sonra aleti cikartiyolar ilac bosaliyo ve hafif kanamada oluyo o ara ondan sonra bitiyo toplamda doktoe iceri girdikten sonra 5dk suruyo yada surmuyo kisa bi islem. 
(29 puan)
Çok teşekkür ederim:))
(29 puan)
Herkesin hissi farklı sanırım ama acıya dayanırım gibime geliyo:))
(69 puan)
Rica ederim evet herkesin farkli acikcasi bende anestezili diye gittim ama hemsirelerin konusmasi ikna etti beni bayilmaya sedyeyle gidip donmeye degcek bi islem degil dediler cok dayanilmaz bi acida degildi benim icin :)
(29 puan)
Doğrudur canım herkesin hissi farklı o yüzden hemşirelerin karışması saçma olmuş ama sen onlara ışıgını göstermissin o yüzdendir cesaretin var canında tatlı değil o kadar sanırm:))
-Reklam-
+1 oy
(1,745 puan)
benn çektşrdim onceden bir ağir kesici iğne yaptilar sonra çektşrsşm 10 dk falan aci çektim adet sancisi gibi sonra  kalktim normal hayata devam ettim 
(29 puan)
Hmm çok teşekkür ederim:))
+1 oy
(529 puan)
Cnm imkanın varsa özelde ve narkozlu çektir biraz ağrılı bur işlem çünkü 
(29 puan)
Tamam canım çok teşekkür ederim:))
+1 oy
(87 puan)
Hiç korkma araştırma hastanesinde yaptırdım hemde anestezi almadan 5 dklık bir işlem 
(29 puan)
Korkuyorum çünkü çoğu insan kötü anlatıyo. Çok teşekkür ederim canım:))
(87 puan)
Aynen kuzum herkes banada anestezi al dayanamazsın diyerek abarttılar yani sonuç olarak bebek için çekiliyor geneldee buna dayanamayacaksam yarın dogum nasıl giricem diye düşünerek anestezi almamıştim
(29 puan)
Hmm mantıklı doğru söylüyosun ama kafam karıştı bide tıkalı olunca tekrar ilaç salıyolarmış ben yine anestezi isterim gibime geliyo:))
+1 oy
(2,606 puan)
Bana doktorum anestezili çekti o yüzden hiç anlamadım nasıl oldu bitti 
(2,606 puan)
Tabi canım giydirdiler. Ayılma odasına çıkarken bana sesleniyorlar gözümü açıp kapatıyorum gözlerimi açamadım ama öyle tatlı uyku yapıyor ki :D sonra ayilma odasına çıkardılar.  İyice kendime gelince çıktım hastaneden
(29 puan)
Hmm iyiymiş valla bende kararımı verdim doktor rahim filmi isterse muhakkak narkoz isterim:))
(2,606 puan)
Aynen iste tabi çok iyi oluyor :)
(29 puan)
Tamam canım çok teşekkür ederim❤❤
(2,606 puan)
Rica ederim canım ♥️♥️
+1 oy
(405 puan)
Ben devlette yaptırdım nen narkoz ne agri kesici hicbir şey yaptırmadım o anlik acısı oluyo ama işlem bitince agri sızı olmuyor acı eşiğiniz yüksekse onada rahat dayanırsiniz
(29 puan)
Benim genelde canım tatlı değildir ama anlatımlara göre korkuyorum elimde değil ama büyük bi ihtimalle dayanırım ağrıya. Çok teşekkür ederim:))
+1 oy
(87 puan)
Ben özelde yaptim narkozlu ondan öncede ağrı kesici iğne verdiler çok kolaydı canım.korkma bişey yok canım 
(29 puan)
Tamam canım çok teşekkür ederim:))
+1 oy
(811 puan)
Ben yurtdisinda oldugum icin narkoz vermiyorlar burda. Hayatimin en kotu anlarindan birini yasadim ama seni korkutmak icin soylemiyorum. Eger tikaniklik varsa ve acmak icin zorlarlarsa cok agriyor hatta ben aciya cok dayanikli olmama ragmen fenalastim (iki defa girdiler beceremediler sanirim ondan da acim katlandi). Yani bir daha olsa kesinlikle narkoz alirdim imkanim olsa. 
(29 puan)
Tamam canım bilgin için çok teşekkür ederim benim filmim de çekilirse bayıltmalarını söylerim o zaman:))
(225 puan)
Bende katılıyorum size ben de anestezili çektirdim ama tüplerimin biri tikaliydi onu açmak için çok uğraştı doktor o yüzden benim agrım oldu baya adet ağrısı gibi ama dayanılmayacak gibi değil ben çektirdiğim ay hamile kaldım daha önce mı kaldım yoksa hiç bilmiyorum aynı ay hamile kaldım
+1 oy
(108 puan)
Ben anestezik cektirdim.uyandigimda çok hafif agrım vardı. Ama çok sürmeden gecmisti
(29 puan)
Iyiymiş o zaman ama herkes farklı şeyler söylüyo kimi acı çekmemis kimi çekmiş:))
(108 puan)
Insanların acı eşiği farklı ya o yüzden belki de.  Bir de ben adet günlerimde çok şancı cekerdim. Filmden sonrakı agri çok değildi bana.agri kesici de veriyolar zaten. Filmden sonra da hamile kalma şansı çok yüksek oluyo.
(29 puan)
Bende adetlerimin ilk günlerinde çok ağrı çekiyorum kıvranıyorum resmen. Gerçekten yüksek mi filmden sonra hamile kalmak bisey daha sorucam izninle tüpler tıkalıysa da hamile kalma şansı yüksek mi filmden sonra. Tıkalıysa eğer bi kaç kez daha ilaç verdiklerini duydum da o ilaç açıyo sanırım tıkanıklığı:))
(108 puan)
Eğer 1 tüpün bile açıksa yüksek canım.hic olumsuz düşünme inşaALLAH açıktır tüplerin.evet bende öyle biliyorum ama oldu ki yine tıkalı laparoskopi yaparlar.
+1 oy
(60 puan)
Bende emarparkta cektirdim elif hanima oyle tedirgindm korkuyodum ama hic umdum gibi olmadi agrisiz oldu ama islem bittikten sonra adet sancisi gibi agrin oluyo islem sirasinda hic bişey hisetmedim cok memnun kaldim  bu arada ucreti 500 lira 
(29 puan)
Anladım canım ben büyük bi ihtimal narkoz isterim:))
(225 puan)
Bende orda 400 tl çektirdim demek fiyatı artmış o zaman ordan bende memmun kaldım
+1 oy
(285 puan)
Canım ağrıdan kasilinca ilacın bile faydası olmuyor en iyisi bayıltarak yap ben 2 kerenyaptim ikisi de anestezi aldım 
(285 puan)
Rica ederim canım ama ağrı dayanılacak bir ağrı değil soyliyeyim
(29 puan)
O kadar yani:)
(29 puan)
Yapacak bisey yok canım bende senin gibi anestezi alırım:))
(285 puan)
En iyisi canım hem faydası da olur
(29 puan)
Aynen canım çok sagol:))
+1 oy
(139 puan)
Özelde Mart 2020 de çektirdim uyutarak çektiler uyuyunca çok rahattı 
(29 puan)
Bende öyle düşünüyorum çünkü genelde ağrılı oluyo sanırım anlatımlara göre:))

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.
0 oy
2 cevap 108 göst.
0 oy
0 cevap 44 göst.
17 Ekim 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ozge12. (422 puan) sordu
0 oy
4 cevap 351 göst.

651,003 soru

3,427,169 cevap

4,259,699 yorum

183,996 üye

...