0 oy
250 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (43 puan)

Merhaba kan sulandırıcı iğne kullanan anneler sizinle bir bilgi paylaşmak istiyorum piyasada bulunan oksapar enox ve clexane gibi iğnelerin tümünde domuz bağırsak mukozası bulunuyor. Daha önceki prospektüslerde bu bilgi bulunuyordu fakat artık yazmıyor. Ben çok araştırdım bir çok hoca ve diyanete sordum. Başka alternatif yoksa kullanılabileceği söylendi yinede korunma besmelesini okuyarak yapıyorum iğnemi. Hz Ömer halife iken kendine dilini değdirenin öldüğü zehirli bir yüzük veriliyor. Hz Ömer peygamber efendimizizn tavsiyesi üzerine şu duayı okuyarak zehri içiyor 

Bismillah ve billâhillezî lâ yedurru measmihî şeyun fil ardi velâ fissemâ. Yâ hayyu yâ kayyûm. 

Ve hiçbir şey olmuyor. Bende iğnemi bu dua ile yapıyorum inşallah bize ve bebeğimize şifa olur 

2 Cevap

0 oy
(752 puan)
Onu brndr duydum canım eczaneyr gityim bütün kan sulundarıcışarda var dedi Rabbim affetsin neyapacaz bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(174 puan)
Ya yani gercekten dusuncenizi anlamiyorum ,domuzuda Allah yaratti ,Yaratilani severiz yaradandan oturu. Cahilce dusunmeyin lutfen kendi sagligimiz ve bebegin sagligi icin vurunun ignenizi. Sonucta etini yemiyorsunuz.
(90 puan)
Evet tüm kainat rabbim yarattı ama o hayvanın herşeyin insan için haram kıldı  istisnalar var tabi mesela o hayvanın herhangi Bi şeyini hayati durumda kullanman gerekiyorsa iyi araştırıp kullanmak gerek ama onu da Allah yarattı diye boşvermiceksin  tabi ki canım yorumlarınızı rencide etmeden  kırmadan bilerek yapın lütfen burada ki herkez anne adayı gerek küçük gerek büyük farkketmez önce saygılı olalım ki saygı görelim :)
(43 puan)
Yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen kimse iğneyi yapmaktan bahsetmiyor. mesele inanç meselesi birbirimizi uyarıyoruz. inanmıyorsanız da bu başlıkta sizi ilgilendiren bir şey yok demektir fikrinizi kendinize saklayın.
(90 puan)
Anlayamadım pardon   iğneyle alakalı bişey demedim ben zaten farkındaysanız düzgün yorum yaptım ve düzgün yorum yapılmasını rica ettim bu ne oluyo şimdi azarlar gibi hayırdır
(43 puan)
Size demedim sizden önceki yoruma dedim yanlış anladınız
(90 puan)
Yanlış anlaşılma oldu :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 58 göst.
3 Nisan Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Altnr_svg (175 puan) sordu
0 oy
4 cevap 217 göst.

668,622 soru

3,499,846 cevap

4,353,564 yorum

188,546 üye

...