0 oy
917 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (22 puan)
kapalı

Merhaba arkadaşlar biraz önce bir soru sordum bunu eklemeyi unuttum.

Benim 6 yaşında bir kızım var bazı nedenlerden dolayı geçtiğimiz Ekim ayında aşılama yaptırdık kimyasal gebelik olmuş dediler yani düşmüş.

Bana bir kaç kişi  (doktor dışında doktor hiçbir sıkıntı olmadığını eşimdede bendede binlerce kez tekrar etti)belkide sen kızdan kısır kalmışsındır dedi acaba bu doğrumu başına gelen varmı tedavisi varmı ne bileyim biraz daha içim tedirgin ya daha çocuğum olmazsa :( :(0

Gebelik haftası 0
Kapatılma nedeni: Sohbet içerikli konuları sol üst köşeden konu dışı sohbetten sorabilirsiniz

10 Cevap

+1 oy
(1,130 puan)
Oyle bisey olsa kizi olan bi daha yandı 
(22 puan)
Bende fazla inanmadım ama yinede ne biliyim içime kurt düştü
-Reklam-
0 oy
(344 puan)
Ne alaka canım ya
0 oy
(2,195 puan)
O ne ya ilk defa duydum tıbben böyle bişe varmiymis arastirdin mi 
(2,195 puan)
Hoş olsa doktor bı sakinca yok demez
(22 puan)
Doktordan duymadım ama yanındaki ebe kadın öyle dedi onunda bir akrabası böyle olmuş ve kızdan kısır kalmış bende çok tedirgin oldum ne yalan söyliyim
(2,195 puan)
Allahım yarabbim ya bide ebe bunu söyleyen takma canım sen ya rabbim sana nasıl edecekse kısır olsan doğurursun bu insanları anlamıyorum ben annemin tek kızıyım ilk çocuğum benden sonra 3 erkek var nasıl oldu ki acaba :)))))
(22 puan)
Aynen Allah bağışlasın inşallah
(1,804 puan)
ayy seni yerim Duygu yaaa:))))Kiz benimde sabah arkadasim yazmis.Hemsire.Diyo o nasil pipi:))Kordon olmasin bayabkalin ve buyuk cikmis.Ya da bayagi yakinlastirmis ondan dedi.Valla bime gittim mavili battaniye aldim cok guzelmis battaniye begendim.2 tane muslin battaniye aldim mavi bulutlu biri biri krem gibi zurafali falan gri patik aldim.Birde organik corap  gelmis cok gzuel ondan aldim yine erkege uygun hissiyatima guvenicem:))
(1,804 puan)
senden sonra 3 oglan ha masallah annene valla.Seninde oglan yonunden onun acik desene:))
(2,195 puan)
Hemen bime gidiyorum :)))))ahahahahah:)))
(2,195 puan)
Abla kordon aşağıdan o kadar büyük görünmez ya erkek o erkek :)))
(1,804 puan)
hahahah git tabi:))
(1,804 puan)
zaten erkek diye aldim mavileri hahahah
(1,804 puan)
Gittin mi bime:)
(2,195 puan)
Şimdi geldim abla :))) bı tane yumus yumus battaniye vardı onu aldım bide senin aldığın mavi bulutludan aldım çorap yoktu abla onu göremedim:))
(1,804 puan)
iyi yapmissin hadi hayirlis olsun minigime:))Tuh corapla cok tatliydi.Battabiye suan abisinden kalan 1 tane var birde bugun aldim bende yumosu degilde dugerini aldim daha pamuklu ve buyuk diye.Birde nohut battaniye alicam  3 tane yeter.Sende bir  tane kalin al pelus battaniyeler oluyor ya kalin.Ceyizlere bile konuyor hani onlarin bebek icin olanlari var.Birbtane almissin 1 tane daha alsan yeter.Birde 2 3 tane penye battaniye alsan tammdir battaniye işi.Zaten 10lu hastane cikislarinda cikuyor penye battaniye.Kiş icin de astronot tulum al acayip kullanisli.Onun acelesi yok.kis icin.Birazda buyuk al .Kisin harika bisey .Aşiya bir yere giderken mont gibi dusun ama tulum seklinde hoc usumuyor bebek.Birde battaniyeye sardin mi cok soguklarda super.Ben boyle akloma geldikce tuyolar veririm sana;)))
(2,195 puan)
O iyiymiş abla gerçekten aklına geldikçe beklerim bende tüyolar :))) battaniye de aslında hiç gerek yok bana da ben dayanamadım annem o kadar çok orgu battaniye yaptı ki abla :)))
(1,804 puan)
orgude guzel isitir o halde almazsin daha.Eline saglik annenin benim annemde orer buyuk ihtimal:)Ben de yelek hirka örmustum acemi isi ama guzel olmustu.2.den kalma var.Ayy bu canli derslerden gina geldi:((
(2,195 puan)
Kaç yaşında abla senin diğer çocuklar :)
(1,804 puan)
Biri 12 biri 7.Biri 7. sinif biri 2. sinif.Ama hem anne hem ogretmen hem aşci hem temizlikci evde herseyim
(2,195 puan)
Ooo maşallah baya büyüklermis abla :)) maşallah rabbim bahtlarini açık etsin inşallah :)?
(1,804 puan)
aminn kuzummm  hepsinin insallah erken anne olmanim fatdalari:))
(2,195 puan)
Ahaha öyle galiba ya biz biraz geç kaldık :)))))ahahh ben bu ay 26 olcam :))
(1,804 puan)
gec kalmadin canim senin yasinda 2. vardi benim ama simdikiler benim yasimda yeni anne oluyor.Sende 3 4 sene sonra bir daha yaparsin yasin genc.Bu ay mii kacinda
(2,195 puan)
22 sinde abla :)) üniversitede başka ile geçiş yaptım abla oda üniversite diğer önceki okuduğum üniversitesi de ki derslerin çoğunu kabul etmedi öyle bı sene fazladan okudum bı sene de mezuna kalmıştım zaten derken 2 yılım gitti :))))
(1,804 puan)
ayy kiyamam bölümun ne
(2,195 puan)
Bankacılık ve finans okudum abla :)) ilk yılında eşimle tanıştık zaten :) 5 yıl sevgiliydik sonra Rabbim nasip etti şükür şimdi de 5 aylık evliyiz:))
(1,804 puan)
ayy yerimmm masallah daha yeni evlisinnnn.Masallah size.Biz cocukluk askiyiz.ben 15tim esim 17de sitemizde tanismistik.Sonra 4 sene sevgili.19dum evlendik o kirikkalede okuyordu.Bende acikogretim okudum işletme.Super lise vardi zamanimizda ordan mezundum lisede deralerim cok iyiydi ama evliyken örgun ogrenim zor.2007de evlendik:) esim ilbanka atandi sukur.Ben ev hanimi kaldim:)))
(2,195 puan)
Ne güzel ya :)) insanın sevdiğiyle yaşaması çok güzel biseymis gerçekten rabbim daim etsin ikimizinkini de :)) aslında ben okuldan sonra iş bulmadan evlenmem diyordum ama eşim beklemedi :))) şimdi evde güya kpss hazırlanacam bakalım :)) güzel bı banka ilanını değerlendirirsem yada memurluk olursa olur yoksa çocuk 2 yaşına gelene kadar çalışmam heralde abla büyük konusmayim yine de ama iyi iş bulmadan çalışmam diye düşünüyorum bakalım :)
(1,804 puan)
aminnn kuzummmm.yok bencede cocugunu buyut senin en buyuk yatirimin o.Insallah gonlune gore olur.Benim gecti artik yas 32.3 cocuk benim ki hayal:)))
(1,804 puan)
alabildin mi randevu
(2,195 puan)
Necati beye yok abla ulaş beye var 25 ine ona da baktım sen öyle deyince eşim gelsin saati konuşalım :)
(1,804 puan)
Evet yok Necati Beye kendini begenmis Neco:)))Resim istiycem bakalim Ulas beyden ne diyecek.Eger vermezse Necoşa giderim yine arada resim alirim:)))
(2,195 puan)
Ahahahah :))) işte bakalim belki verir abla :)
(2,195 puan)
Ocak başı annemlere gitcez zaten o zamana kadar bı kere gidiyim :)) sonra ayrıntılı olur zaten :)))
(1,804 puan)
Aynen icin rahat git sonucu al.Annenler nerde.Su ayrintiliyida saglikla atlatirsak seker kaliyor.Onu da gecti mi rutin kontroller.Ayrintili cok onemli onu saglikla gecersek insallah tammdir.
(1,804 puan)
Kuzycum kan sonuari ve idrar cikti e nabizda bir tek 3lu kaldi.Baktim ben sonuclar iyi sukur enfeksiyonda yok bak anlamazsan yaz bana ben yorumlarim
(2,195 puan)
Abla 3 tane kırmızı var değer dışı galiba
LYM NEU bide HGB abla bunlar kanda
(2,195 puan)
Bı tane de idrar da var
Baktari Negatif Eser
Böyle yazıyor oda abla
(2,195 puan)
Ben kayseriliyim abla annemlerde orda :))
(1,804 puan)
o bende de var onemli degil bol suya devam kuzucum.Kanlarda var mi biseu.
(1,804 puan)
neu ile lym bende de oyle hamilelikte oluyor.Hgb kac.
(2,195 puan)
11.7 abla oda
(1,804 puan)
biraz dusmus.ferritinine falan  akip kan ilaci baslanir.Ama zaten 20den sonra kullanicaz.Cok buyuk bir dusukluk degil alt sinir 12 zaten.
0 oy
(127 puan)
4 veya 5 kızı olan kadınlar kız üstüne kızı olmus kısır olsaydı olurmuydu? Takma kafana böyle seyleri  oğlum 5 yasındayken cocuk ıstedik 2 yıl olmadı hicbir sorunumuz olmamasına ragmen yumurtlama günlerini takip et simdi hamileyim inşallah seninde olur 
(22 puan)
Haklısınız aslında benim annemin 4 kızı var ablamla benim aramda 1 yaş biri  benden 5 yaş küçük diğeri 15 yaş küçük
(127 puan)
Onun doğcağı zaman kaderi belli annesi gününü bekliyor sen saglıklı beslen stresten uzak dur  adetten 4 veya 5 gün sonra 2günde 1 düzenli ilişki Allaha bol dua et
(22 puan)
Allah razı olsun inşallah allah nasip eder
0 oy
(1,063 puan)
Benim annemin 4 tane kızı var 1 ini doğurduktan sonra neden kısır kalmammis inanma cnm bunlara 
(22 puan)
Haklisiniz sağolun
0 oy
(8 puan)
Kızdsn kısır kalma olayı doğru olsa annemin ilk 4 çocuğu kız , sonrasında 7 tane daha doğurdu:))) 

İnanmayın böyle şeylere ya. Korunma yönteminiz yanlıştı belki de. Doğum kontrol hapı kullanan birçok arkadaşımın bebişi olmadı sonrasında.  
(22 puan)
Ben 7 yıllık evliyim hiç korumadım bende vajinismus vardı kızlık zarımı ameliyatla açtırdık eşimle aramızda ilişki olmuyordu aşılama yapan doktor tedavi etti bizim aramızda ilişki olmuyordu 6 yıl önce bir kere olmuştu ilişki ondada kızım oluşmuştu bu kadar senedir ne doğum kontrol hapı ne sipral hiçbir şekilde korunmadım ilişki olmadığı içinde gidip aşılama yaptırdık
0 oy
(28 puan)
Benim ilk çocuğum kız sonrakide kız ve şuan 9 haftalık hamileyim anlayacağın hemşire saçmalamış ne alaka kızlara kısır kalma tıbbi bı kanıt değil canını skma bnce Allah ne zmn izin verirse olur insallh bize supriz oldu kızım daha 14 aylık 
(22 puan)
Amenna elbette öyle  Allahım göndereceği zamanı bilir elbet
0 oy
(1,217 puan)
Doktor bi sıkınti yok diyorsa yoktur inanma canim boyle seylere ne alaka ya agzi olan konusur bosver moralini bozma bosu bosuna 
(22 puan)
Haklısınız teşekkür ederim
0 oy
(175 puan)
Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor da böyle saçma sapan birşey uyduruyor ben anlamıyorum. Kızdan kısır kalma ne demek ya !! Ben 2 kardeşim aramızda 8 sene var. Kayınvalidemin 7 kızı 2 oğlu var. Allahtan daha mı iyi biliyorlar bu batıl inançlılar ? Cehennem ateşlerinde yanacaklar bu söyledikleriyle haberleri yok. İnanma böyle şeylere allah aşkına herşeyin bir vakti zamanı vardır doktor bişeyin yok demiş içine sinmediyse başka bir hekim görüşü daha alabilirsin canım. 
(175 puan)
Bende kimyasal gebelik yaşadığım ayın ertesi ayı hamile kaldım. Beklemediğin anda oluyor. Doktorlar bişey yok diyorsa yoktur uzun yıllar beklediğiniz için hemen olmaması gayet normal.
(22 puan)
Teşekkür ederim Allah bağışlasın
(175 puan)
Yok kız daha doğurmadım içimde hala :)
(22 puan)
O zaman allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip eder inşallah
(175 puan)
Amin Allah razı olsun.
0 oy
(290 puan)
Böyle bişeyin olması imkansız benim de 6 yaşında bir oğlum var eşimle birlikte yaklaşık 2 buçuk senedir çocuk istiyorduk. Doktorlar dışında bir hocaya bile gittik ne eşimde ne de bnde hiçbir sorun yoktu gerekli tahlillerden geçtik bn rahim filmi vs çektirdim. Ama bir türlü olmuyordu belki de kafamıza çok taktığımızdan olmuyordu kısırlık bölümüne gidiyordum yani infertilite bölümüne doktor klomen diye bir hap verdi bi 4 gün filan kullandım sanırım sonrasında çatlatma iğnesi vurdurdum ve belli saatlerde günlerde ilişkide bulunduk. Çatlatma iğnesi den sonra adet olunca artık ümidimi kesmiştim ve 1 kez daha adet gördükten sonra hamile kalmışım inanamadım çünkü o kadar gününe uymamıza rağmen olmuyordu demek ki sters yapmak iyi değilmiş hiçbir şekilde sters yapmayın.şuan 8 haftalık hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallah Allahtan ümit kesilmez. Kızdan sonra kısır kalnır diye bişey olamaz o zmn kızdan sonra çocukları olanın nasıl olmuş. Dualarım sizinle. 
(22 puan)
Allah razı olsun Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,203 göst.
2 Şubat Hamile Kalamama kategorisinde Birice (5 puan) sordu
0 oy
10 cevap 403 göst.
0 oy
5 cevap 373 göst.
0 oy
10 cevap 613 göst.

668,601 soru

3,499,764 cevap

4,353,494 yorum

188,544 üye

...