0 oy
324 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (116 puan)
Arkadaslar.mrb benim bebis ters pozisyondaymış dr makat gelişli dedi sezeryan günü verdi bebeğin sağlığı için herhangi bir sorun olmadığını söyledi ama int araştırınca korktum birsürü seu yazıyor makat gelişli olduğu için sezeryan olup bebeğinin ve kendi sağlık sorunu olanlar oldu mu veya herhangi bir durum olanlar

6 Cevap

0 oy
(695 puan)
Kaç haftalık canım 
(116 puan)
37+4 haftalik haftaya doğumun var
(695 puan)
Hakkında hayırlısı olsun 34 te benimde makat gelişiydi 36 haftalıkken düzeldi
(116 puan)
Hayırlısı inşaallah biraz daha beklemek isterim ama dr gün verdiyse vardır bir bildiği diye düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(99 puan)
Bnde 32 haftalğım her gittiğimde makat pozisyonunda dio düzelmicek diye korkuom bnde normal istiorum
(285 puan)
Yorganın altına girin karanlık olsun yani iyice. Telefonun fenerini açınalttan karnınıza doğru tutun bebek ışığa doğru gelecektir. Ben Isveçte yaşıyorum burada sezeryanla doğum yapmıyorlar kolay kolay. Benim bebekte ters gelişli olduğundan bebeği karnımda çevireceklerdi. Yöntemi var bunun serum vuruyorlar rahmini uyuşturuyorlar falan falan.. Bunun için randevu verince doktor eve geldim ve doğal yoldan bu bebeği nasıl döndürebilirim diye googldan araştırmalar yaptım. Egzersiz önerileri falan vardı ama uğraşmadım cesaret de edemedim açıkçası sadece yorganın altına girdim telefonun fenerini açtım bir yandan da hafif bir müzik açtım karnımın altından göbeğime doğru tuttum. Karnımda bir hareketlenme oldu ama emin değildim yine de. Ama 3 gün sonra randevum için hastaneye gittiğimde hiçbir işleme gerek kalmamıştı çünkü bebeğim zaten başaşağı pozisyona gelmişti binlerce kez şükür. Siz de deneyin derim masrafsız yan etkisiz zaman alan bir şey bile değil.
0 oy
(151 puan)
Yok canim benim bildiğim bir sağlık problemi olmuyor aşağı inmeden alması daha iyi doktoruna güven. Bazı bebekler öyle durmayı tercih ediyor.
(116 puan)
Çok teşekkür ederim ya int insanı çok korkutuyor
(116 puan)
Çok teşekkür ederim ya int insanı çok korkutuyor bende bebeğinin ve kendi saflığın için korktum
(151 puan)
Evet int malesef öyle canim
0 oy
(518 puan)
Benim kızda makat gelişti plasenta aşağı yerleşikti bide oyuzden 30 haftalık doğdu şükür iyi hiçbir sorunumuz yok
(29 puan)
Kaç kilo doğdu acaba
(518 puan)
2200 doğdu 3 4 gün kuvozde kaldı sonra eve getirdik 1900 du
0 oy
(285 puan)
Yorganın altına girin karanlık olsun yani iyice. Telefonun fenerini açınalttan karnınıza doğru tutun bebek ışığa doğru gelecektir. Ben Isveçte yaşıyorum burada sezeryanla doğum yapmıyorlar kolay kolay. Benim bebekte ters gelişli olduğundan bebeği karnımda çevireceklerdi. Yöntemi var bunun serum vuruyorlar rahmini uyuşturuyorlar falan falan.. Bunun için randevu verince doktor eve geldim ve doğal yoldan bu bebeği nasıl döndürebilirim diye googldan araştırmalar yaptım. Egzersiz önerileri falan vardı ama uğraşmadım cesaret de edemedim açıkçası sadece yorganın altına girdim telefonun fenerini açtım bir yandan da hafif bir müzik açtım karnımın altından göbeğime doğru tuttum. Karnımda bir hareketlenme oldu ama emin değildim yine de. Ama 3 gün sonra randevum için hastaneye gittiğimde hiçbir işleme gerek kalmamıştı çünkü bebeğim zaten başaşağı pozisyona gelmişti binlerce kez şükür. Siz de deneyin derim masrafsız yan etkisiz zaman alan bir şey bile değil. Belki bir sonraki randevunuzda siz de doktorunuzu şaşırtırsınız ve doktor sizi sezeryana almaktan vazgeçer.. :)
(116 puan)
Deneyeceğim bugün teşekkür ederim haftaya cuma doğumum var doğumdan önce bakar mi dr
(285 puan)
Eliyle dahi kontrol etse anlar aslında dönüp dönmediğini. Ama sezeryandan vazgeçer mi bilmem.. İşin kolayına kaçabilir eğer döndüyse normal doğumu bekleyelim diyebilirsin yani o döndüğünü söyledikten sonra. Ben çok çok istiyorum mesela kendi adıma normal doğum olmasını. Eğer sezeryan olmasını gerektirecek durum ortadan kalkarsa neden normal doğumu beklemeyesin ki ?  
Yerinde olsam önce bi kontrol eder misiniz hâlâ ters mi diye sorardım normal doğumdan bahsetmeden. Evet dönmüş derse normal doğumu beklemek istediğimi söylerdim bu durumda dediğini yapmak zorunda çünkü sezeryan cerrahi bir durum mecbur değilsin sezeryan olmaya..
(285 puan)
Bu arada hergün yapmaya gayret et ne zamam ışığa tepki vereceği belli olmaz.
0 oy
(79 puan)
Korkma canım çevremde öyle doğum yapanlar oldu sadece normal doğum istiyorsan o olmuyor ama bı zararı yokmuş. Arkadaşıma az hareket ettiğin için bebek dönmedi demisti doktoru 2 hafta verdi hergun yürüyüşünü yap dedi ama bebek istemedi yine dönmedi sezeryan oldu :) İkisi de sağlıklı tabiki onları okuyup korkutma kendini doğum nasıl olursa olsun haftaya kavusacaksin bebeğine inşallah 
(116 puan)
Insaallah dualarinizi eksik etmeyin saglikla kavusayim bebegime

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 303 göst.
0 oy
4 cevap 253 göst.
23 Ağustos 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Kubkub (94 puan) sordu
0 oy
0 cevap 176 göst.
15 Ağustos 2021 Doğum kategorisinde Mervee041108 (84 puan) sordu
0 oy
0 cevap 86 göst.
15 Ağustos 2021 Doğum kategorisinde Mervee041108 (84 puan) sordu

650,314 soru

3,424,529 cevap

4,256,717 yorum

183,773 üye

...