0 oy
497 göst.
Doğum kategorisinde (1,668 puan)

Merhaba bayanlar 

Reklamdarda sıkça gördüğüm goon bebek bezini merak ediyorum kullanan var mi acaba japon malı baya övdüler. Kullanan veya cevresinden duyan varsa bilgilendirirse fikir olur alacaklara da :)

6 Cevap

0 oy
(194 puan)

bende çok görüyorum netten baktığıma göre şu an fiyatları da iyi ama ben sleepy aldım set halinde.goon yeni bi bez olduğu için tereddütte kaldım açıkcası çevremde kullanan denkgelmedi hiç bebeğin cildine göre değişir bu durumlar bilemedim 

(1,668 puan)
Sikayetvara ozellikle bakmadm aslinda her markadan sikayet var çünkü:) fiyat cok uygun denenebilir diye dusunuyorum bakalim ben deniyim bilgilendiririm sizleri de :)
-Reklam-
0 oy
(1,689 puan)

Intermetten arastirdim sikayetvar.comda baya bi sikayet etmisler o.markayi bende vazgectim gerci o sitenin amaci sikayette bulunmak ama bilemedim.bukadar insan sikayet ediosa vardir bi tersligi dedim canim.

0 oy
(1,610 puan)

Civilde bir musteri almis birini normal birini kulot bez olarak yanlislikla almis onu iade icin qeldi normal bezini aldi kasada bi kadin sordu memnunmusunuz bwzden diye musteri adamda esim memnun sanirim aynisinin normalini aldirdigina gore dedi :D  herhalde memnun kadin :)

(1,668 puan)
:) ben de denemeyi dusunuyorum primadan herkes memnun belli bir kalitesi var tabi ama icime sinmeyen yonleri de var o yuzden bir paket alip ilk asamada deniyicem begenmedigimiz anda degistiririm:) bezler cocugun cildine gore cok degisiyor kimi begeniyor kimi berbat diyor deneyelim bakalim:)
(1,610 puan)
Bende prima primium care dusunuyorum eger bebek te bir sorun yapmazsa devqm edicem yoksa molfix dusunuyorum dediqin bez yeni fazla kimse denememistir eger memnun kalan cok olursa bende geceblirim. ;)
0 oy

Ben 5 numara kilot bez aldim felakettt... sizdiriyo islak oluyo ici emicilik sifir hic kimseye tavsiye etmeyecegim tek bez. Onun yerine migrostan minies diye bir bez var ondan alip kullanmak en iyisi :) ama primadan vazgecmemek lazimmis anladim yani. Bez deneyimlerimiz cok :))

(1,668 puan)
Ayy gercekten mi cok kotu beklemiyordum açıkçası:) tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin:)
Gercekten hic ama hic tavsiye etmem canim sakin alma . Sleppy falanda alabilrsin ama goon felaket otesiii :)
0 oy
(246 puan)

bnm gorumcem denemek icin aldi ama cok kotuymus bitirmwye calisiorm dedi..bende gordum dokusu cok kotu yaaa

(1,668 puan)
Hadi ya kötü olmuş
0 oy
(2,631 puan)

Canım bazı bezlerin.içeriğinde kimyasal bulunuyor bende bunu malesef çok geç öğrendim ondan dolayı bez seçimi yaparken mutlaka içeriğini okuyarak alın en basiti en iyi marka dediğimiz primanin içeriğinde petrol içerikli bir kimyasal varmıs ve bebeklerde kısırlıktan tutun bir çok şeye sebep oluyormuş ben malesef bunu bilmiyordum ve kizlarma kullandım ama bu bebeğimde araştıracağım tüm bezleri öyle alacagim aslında en iyisi eski anne yöntemi de işte biz biraz hazirciyiz

(1,668 puan)
Tam da suan instagramdan muhendisinoglu adli sayfadan ona bakiyordum bezleri incelemeye başlamış. Gercekten cok onemli bir konu ozellikle bebekle temas eden katmanda kimyasal olmasi cok cok kötü bir durum dikkat etmek lazim.kesinlikle

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 124 göst.
0 oy
3 cevap 128 göst.
0 oy
5 cevap 127 göst.
0 oy
2 cevap 104 göst.

652,284 soru

3,432,401 cevap

4,265,294 yorum

184,359 üye

...