0 oy
880 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (3 puan)
Merhabalar 

İlk bebeğim yoğun kanamalı şekilde düşük ile sonuçlandı. İkinci kez hamile kaldım 5hafta+3gun yaklaşık dört gündür lekelenmem var kahverengi şeklinde. Doktor normal olabilir dedi..Şimdi süreci bekliyoruz siz de bu şekilde lekelenmesi olan oldu mu ve ne kadar sürdü...
Gebelik haftası 5 Hafta+3 gün

2 Cevap

0 oy
(1,443 puan)
Yerleşme kanaması olma ihtimali var ama progestan vs vermedimi
(3 puan)
Progesteron verdi ve haftalık iğne verdi hayırlısı inşallah sıkıntı olmaz
(1,443 puan)
İnşallah canım
-Reklam-
0 oy
(1,192 puan)
Evet canım bende ilkini kaybettim ikinciye hamileyim

İlk haftalarda benimde oldu 10 gün sürdü hatta 6 haftalık 7 haftalık kadarken hala geliyordu sonra kendiliğinden kesildi sonra tekrar başladı ara ara ama sonra kendiliğinden tekrar kesildi doktor da normal dedi bende herhangi bir sıkıntı görmedi ilaç vermeyi gerek görmedi.

Ama çok yoğun kahverengi değildi yani böyle çok koyu sık sık her dakika gelmiyordu açık sütlü kahverengi gibi tuvalete gidince peçeteye silince geliyordu daha çok birde hareket edince falan geliyordu akıntı şeklinde geliyordu bir de seninde öyle mi canım.

Şimdi 11 haftalık oldu zaten kesileli de çok oldu bayağıdır hep beyaz geliyor.
(3 puan)
Bana ilk düşük olduğu için progestan ilaç ve iğne verdi. Normalde çalıştığım için çok fazla yatıp dinlenemeyecegim. Fakat iş yerinde bol bol oturarak kontrol sağlamayı düşünüyorum... Umarım sıkıntı olmaz... Benimde sadece peceteye geliyor ve akıntı şeklinde oluyor. İnşallah bu sefer Allah kucağımıza almayı nasip eder... Cümlemizin
(1,192 puan)
Benim gibi olabilir canım korkma fazla değilse zaten yerleşmedir büyük ihtimalle benim hatta geçen bi gün sadece tekrar geldi az kahve akıntı ertesi gün geçti eskiden olan kanama kahve akıntı şeklinde atılıyor seninde ara ara gelebilir zaten doktor kontrolünde tekrar bakar doktor anormal bir durum görse söylerdi sen elinden geldiğince oturmaya çalış yinede canım eve gidince ayaklarını yükseğe dik bol su iç.
Amin canım

650,097 soru

3,423,705 cevap

4,255,662 yorum

183,728 üye

...