0 oy
742 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (11 puan)
Merhabalar, son adet tarihim 13 Kasım henüz adet olmadım. Belim kasığım ağrıyor. Acaba hamile olabilir miyim? Yoksa corona ilacı kullanmıştım o adet gecikmesi yapmış olabilir mi? 

9 Cevap

0 oy
(722 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Bence hamile cunku son adeti 13 kasim olmus ve araliktayiz suana kadar olmasi gerekti varsa mutlaka bana bildir cunku icime dogdu hamilesin bence :)
(11 puan)
Bu ayın 8 inde olmam gerekiyordu canım
(275 puan)
canim simdi  şöyle 30 ekimde  adet oldum ya 5 inde  banyomu yapiyorum ya simdi 5 ten  30 za kadar say tam 25 gün sonra tekrar adet oluyorum yani 6 günde adetli oluyorum yani 30.1.2.3.4.5.....boyle 6 gun suruyir adetim ondan sonra 5 ten 30 a kadr sayinca 25 gun arayla adet olmuş oluyorum
(2,413 puan)
ya oylemi? .ama ben oyle sayildigini bilmiyordum.ilk adet gununden sayiliyor bi sonraki adet gunune.sen bitiminden saymissin.bede aymi gunde oluyorum 30 gunden bir oluyirum diyorum.kafam karisti ilk adet gununddnmi yoksa bitimindenmi sayiliyor?
(275 puan)
ben hep böyle hesaplarım  adetimin bitim günunde bir sonraki adetim başlangıcına kadar sayıyirum
(2,413 puan)
ha ama dogru diyil.adetin ilk gunden bi sonraki adet gunune sayilmali.yinede siz bilirsiniz kuzum
-Reklam-
0 oy
Test yapmadan kimse bilemez ki cnm
(11 puan)
Bu ilaçlar etkilemiş olabilir mi acaba diye sormak istedim
Pek sanmıyorum canım. Bence test tap sonucu bize de yaz :)
0 oy
(3,568 puan)
Test yapabilirsiniz ne desem yalan olur
(11 puan)
İnş vardır 8 yıldır bekliyoruz olursa mucize olacak
(3,568 puan)
Allah dogru zamanda nasip etsin inşallah
(11 puan)
İnşallah çok sağolun
0 oy
(54 puan)
Daha çok gecikmemissin ki canım, bence birkaç gün daha geçmesini bekle ondan sonra bir test yaparsin
(11 puan)
Normalde 25 26 günde regl olurum çok gecikmez. Göğüslerimde de hiç hassasiyet yok. Adet olcam diye de çok korkuyorum of çıkmaza girmiş gibi hissediyorum kendimi. Teşekkürler cevap için
0 oy
(438 puan)
İlaçlar gecikme yapar, annem 1 ay geciktiğini söylemişti
0 oy
(970 puan)
Prospektüsüne baktım yan etkilerde yazmıyor. Hastalığın yarattığı stres reglinin gecikmesine neden olabilir. İnşallah hamilesindir canım.
(11 puan)
Evet bende öyle bişey görmedim. Benim testim negatif çıkmıştı. Temaslıyım belirti de var diye ilaç verdiler ama ben sadece bir gün içtim hepsini içmedim bile
(970 puan)
Bir gün içtiysen öyle geciktirecek kadar etkisi olmaz bence. Test yapınca muhakkak yaz olur mu merak ettim. Hayırlı haberlerini bekliyorum.
0 oy
Bence en güzeli test yap. İlaçlar herkeste aynı etkiyi yapar mi bilemedim. Burada herkes bir yorum yapacak sonra test yapacaksın zaten merak edip :)
(11 puan)
Aynen :)
Ama sunu belirtmek istiyorum adet gecikmesinden once benimde belim ve kasiklarim cok ağrımisti ama bunu yazdım diye hemen sevinme cunku sonra olmaz üzülürsün bende üzülürüm ama inşallah gebesindir.  Iyi haberlerini bekliyoruz. Allah gönlüne göre versin inşallah anne olmak isteyen herkese nasip etsin ;)
0 oy
(56 puan)
Benim de son adet tarihim 15 kasimdi .dun test yaptim cift cizgi cikti onun yanılma payi yok diye biliyorm ama ikincisine de yaptim oda oyle cikti .yarin kan tahlili yaptiricam insallah.yani sende hamile olabilirsin insallah :)
0 oy
(245 puan)
Hamile kalmak istiyorsan folik asit iç o zaten hamilelikte 3  ay boyunca iccen ve ilişki sırasında bittikten sonra ayaklarını yukarı dik daha sonra ki ilişkilerde 15 dakka sonra ayağı kalk yumurtalıklarina ulasmiya bilir benim şuan ki önerdiğimi yaparsan olur inşallah rabbim sizede nasip etsin
(11 puan)
Amin canım çok sağol

İlgili bir soru bulunamadı

651,624 soru

3,429,748 cevap

4,262,355 yorum

184,168 üye

...