0 oy
579 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (54 puan)
Kızlar merhaba gebeliğimi ögrendigim ilk gün kan verdigimde anti hcv pozitif çıkmıştı 1.62 yalancı olabilir dediler, 2 gün sonra kadın doğuma gittim tekrar kan alındı 1.42 değerine düşmüş fakat yine pozitif çok korkuyorum kötüyüm ne yapacağımı bilemiyorum tekrar kan versem mi hepatit c olmak için bir geçmişim yok bir aydır evdeyim neredeyse. İki ay önce yaptirdigim test negatifti bu arada.

Aranızda böyle bir durum başına gelmiş olan, tanıdıginiz ya da siz var mı? Endişe içindeyim
Gebelik haftası 5

1 cevap

0 oy
(1,373 puan)
Canım benim lütfen korkma ve internette yazanları kesinlikle okuma.Çok düşük çıkmış.Yarın gidip öğrenirsin önceden geçirme olasılığın var.Ben aynı hatayı yaptım anti toxoplazma pozitifti kendimk perişan ettim bebeğime bişey olursa kendimi affetmem her gün ağladım sadece bebegimi ve kendimi üzmekle kaldım.Meğersem önceden geçirmişim ve şuan vücudumda yokmuş. Sonradan çok pisman oldum agladigima kendimk perisan ettigime ve tabiki o internette yazanları okuyup dahada kotü olduğuma hepsine kızıyorum ve keşke hiçbir şey yapmasaydım doktorumun yönlendirmesine ve çıkan sonuca göre nasıl bir yol izleyeceğime karar verseydim.Geçmiş olsun seni anlıyorum ama nolur bebeğinin sen bu kadar üzülürken nasıl etkiliyceğini düşün ve hemen o kötü düşünceleri kafandan kov .İnşallah bebişini sağlıklı bir şekilde kucagına alırsın.
(54 puan)
Teşekkür ederim canım bende toxoplasmada mecvut 6 yildir kedim var onu takmadım mesela muhtemel çok önce geçirdim ama buna aşırı kafayı taktım kadın doğumcum emziremeyeceksin galiba belki düsük ile sonuçlanır vb diyince anksiyete hastasiyim zaten iyice kafam gitti. Yorumun içimi rahatlattı biraz tesekkür ederim
(117 puan)
Tekrar batırdınız mı yalancı pozitif mi cıktı?
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 225 göst.
0 oy
2 cevap 304 göst.
0 oy
0 cevap 50 göst.
25 Nisan 2023 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Elif728 (95 puan) sordu
0 oy
0 cevap 129 göst.

651,044 soru

3,427,347 cevap

4,259,879 yorum

184,009 üye

...