0 oy
620 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (617 puan)
Kizlar bu ne demek oluyor ayaklari sanki çikacak gibi bi turlu durmuyor paşam tekmeleride baya belirginleşdi uyuyamiyorum başi yukardami şimdi doguş pozisyonunu almamişmi demek oluyo vajinada hissetmek
Gebelik haftası 32+3

2 Cevap

0 oy
(1,443 puan)
Ben sormuştum pozisyondan kaynaklı demişlerdi canım ayaklar asada olunca oluyormuş
(25 puan)
Ben 38 oyle hissediyorum benimkide mi baş geliş olmuyo:(((
(285 puan)
Odanın ışığını kapat yorganın altına gir karanlık bir ortam lazım. Telefonun fenerini göbeğinin alt kısmından karnına doğru tut hatta bir yandan hafif bir müzikte açabilirsin volümü düşük olsun. Bebek ışığa ve sese gelecektir. Yani başaşağı pozisyona geçmesi için yapacaksın bunu. Kontrole gidene kadar hergün yap bakalım.Doktora gidince öğrenirsin başaşağı dönüp dönmediğini. Böylelikle hem söz konusu sıkıntıdan kurtulursun hem de sezeryan riskin ortadan kalkar. 38. haftadasın artık dönmüş olması lazım. Yan etkisiz zaman almayan kolay bir işlem tavsiye ederim..
-Reklam-
0 oy
(617 puan)
Baksaniza kizlarim
(285 puan)
Odanın ışığını kapat yorganın altına gir karanlık bir ortam lazım. Telefonun fenerini göbeğinin alt kısmından karnına doğru tut hatta bir yandan hafif bir müzikte açabilirsin volümü düşük olsun. Bebek ışığa ve sese gelecektir. Yani başaşağı pozisyona geçmesi için yapacaksın bunu. Kontrole gidene kadar hergün yap bakalım.Doktora gidince öğrenirsin başaşağı dönüp dönmediğini. Böylelikle hem söz konusu sıkıntıdan kurtulursun hem de sezeryan riskin ortadan kalkar.
(617 puan)
Çok teşekkür  ederim yapicam inşeAllah işe yarar
(285 puan)
insaAllah canım

649,052 soru

3,419,777 cevap

4,251,044 yorum

183,457 üye

...