0 oy
326 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (80 puan)
Kızlar afedersiniz tekrardan ama sabahtan beri su bile  içsem çıkarıyorum 12+6 olduk bugün sabahları mide bulantısı baz4nde sarı şu olurdu sadece 

Bu kusmalar normal mi gideyim mi acile :(
Gebelik haftası 12+6

4 Cevap

0 oy
(450 puan)
Bende 12+3'üm ilk haftalarımda herşeyi çıkarıyordum suyu bile hiçbişey yemesem bile kusuyordum.Şimdi sadece gece uyanınca yada sabah uyanınca su bazende sarı acı su çıkarıyorum.
(80 puan)
Benim sabahları sarı su oluyordu  sadece  bugün de böyle olunca ister istemez  tedirgin oldum:(
(450 puan)
Mesela ben ilk zamanlar çok zorlandım şimdi baya azaldı İnşallah tamamen biter bulantım.Sizinde başlarda iyiymiş bundan sonra biraz artmış herkesin bünyesi farklı canım korkma:) Kontrole gittiğinde doktorunla konuş yardımcı olur :)
-Reklam-
0 oy
(226 puan)
Bende senin gibiyim doktorum prilam verdi geçti çok şükür herşeyi yiyorum
0 oy
(348 puan)
Gayet normal canım, maalesef aşırı yükselen hormonlar bunlara sebep oluyor. Kustugun için yiyebildigin için şanslısın hatta, ben ilk 13 hafta aç gezdik desem yeridir ve kusamadim hep aşırı bulantı vardı keşke kusabilseydim. Çok artarsa ve güçsüz hissedersen haftaneye git serum takarlar, gücün toplanır. Hastalık gibi düşünme hamilelik her hafta başka başka ruh ve fiziki değişimler yaşıyoruz :) yüreğini ferah tut, inşallah 1 haftaya kalmaz seninde bir anda yok olur bu hallerin
(80 puan)
Ayy inş ya ilk defa böyle olunca tedirgin oldum biraz  çok sagolasinn
(348 puan)
Derlerdi inanmazdım sahiden de gece yattım ve bir sabah kalktım bulantidan, halsizlik ten eser yok.  günlerce ağladığımı biliyorum artık çaresizlikten, hormonlar derken saçma sapan bişey olmuştum :) ilk zamanları hatırlayınca aman bir daha mı istemem diyorum ama sona yaklaştım artık şimdi bebeğimi hissediyorum ve sahiden gebeliğin balayını yaşıyorum iyi ki diyorum :)
(80 puan)
Ne güzel :) rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin i ns
0 oy
(599 puan)
Bende senın gıbı yım ben 10 haftalığım şuan. İstifar etmekten boğazım tahriş olmuş bende doktora gıttım. Bulantı hapı verdı. Mıde yanması çoktu benım şurup verdı. Onları kullanıyorum biraz hafıfledi. Doktor bu haftalarda normal dedı. Bı kaç hafta daha dayan gececek dedi. Çok güçsüz ve aç kalıyorsan serum takviyesi yapıyorlar dıe bılıyorum. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 173 göst.
0 oy
3 cevap 385 göst.
0 oy
0 cevap 49 göst.
19 Eylül 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Minenur (19 puan) sordu

650,374 soru

3,424,777 cevap

4,256,995 yorum

183,791 üye

...