0 oy
666 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,623 puan)
Kimse hissedemessin diyor doktor bile ama ben hissediyorum arada pit pit elime geliyor hamileligimide adetim gelmeden anlamistim herkee nasil anladin anlasilmaz denk gelmistir demisti benm gibi hissedebilen varmi 

15 Cevap

+1 oy
(1,715 puan)
Bagırsak yada gazdır o küçüçük seyı hıssetmen mumkun degl o haftada 
-Reklam-
+1 oy
(175 puan)
O pıt pıt şeyi bende hissediyorum ama o hissettiğimiz şey damar :) heves kırmak gibi olmasın ama bu haftalarda hissetmek mümkün değil.

Bende hamilelik beklediğim için her ay dikkatli ve özenli davrandım sürpriz hamilelik olmadığı için.
(1,623 puan)
Piskolojik o zaman olsun boylede varligini hatirlamak guzel
(175 puan)
Evet birazda psikolojik  :) üzülme annesi hareket olarak hatırlatmasa da kendini ağrı oluyo mide bulantısı oluyo bir şekilde varlığını hissettiriyor.
+1 oy
(217 puan)
Aynı şekil 9. Haftanın sonunda ben de hissetmeye başladım, bana da imkansız hissedemezsin dedi herkes, doktoruma sorduğumda, aslında mümkün değil gibi gözükse de bazı anne adayları erken hissediyor dedi.. İnsan gaz bağırsak hareketi ve bebeği bariz ayırt edebiliyor yani, bence yanilmiyorsunuz, çünkü ben 16 yarın 17. Haftama giricem nasipse ve aynı bölgede daha şiddetli şekilde hissediyorum artık, yanilmadigimdan eminim, yalnız değilsiniz bu konuda:)))
(217 puan)
Ayrıca, ben de gebeliğimi de erken hissettim ve adete 6 gün kala test yaptım çok silik çizgi çıktı ertesi gün doktor kan tahliliyle baktı 37 cikti:)
(1,623 puan)
Yani gaz sikintisi cok ceken bi insanim normaldede tanirim yani bencede hissediyorum diyince insanlar yogun bi sekilde saniyor herhalde
0 oy
(5,553 puan)
Hamileliğini anlayabilirsin bu normal fakat bebeği hissetmen imkansız
0 oy
Benimde ozellikle sol kısmımda pit pit atan bir şey hissediyorum ama yani bu bebekle alakali değildir herhalde. Suan 9 haftalık diyorsunuz üzüm tanesi kadar bir şey olmasi lazim. O kadar küçük şeyi nasil hissedebilirsiniz bilemedim.
(1,623 puan)
Boyle damar atmasi gibi bazen sag bazen sol
Evet bende de öyle oluyor özellikle sol tarafımda ama bebek olduğunu zannetmiyorum kesenin içinde küçük bir şey o daha minicik elleri vardır. O da o kadar hissedilmesi mümkün değil :) ama sen mutlu olacaksan böyle hisset tabi neden olmasın senin bebisin :)
0 oy
(480 puan)
Canım hurma kadar var ya o şu an taaa kac kat içinde o nasil olucak :))
(1,623 puan)
Bilmiyorum bazende ne yone dondugunu hissedyo gibiyim ulstrona girmeyi beklerken solumda hissettm ve solda cikti ve el ayaklar havada oynuyordu doktor cok oynak bsey olacak dedi
0 oy
(66 puan)
Aynı şekilde bende hissettim hatta sol tarafım da bebiş dedim sol tarafım da çıktı,yani böyle tekme gibi diil tabi:)) kelebek kanat çırpması gibi garip bi duygu kasıkta buarada ikinci hamileliğim tecrübesiz de değilim sağlıklı olsunlar inşallah,ama bunu kimseye inandıramadım:))) erkek bebek erken oynar der hep anneannem kırk günlükken seğirmeye başlar der ne kadar dopru bilemem:)
0 oy
(168 puan)
Hamileliği anlarsın. Ben de anladım kasık ağrılarımdan anladım adetim gelmeden. Ama bebeği mümkün değil hissedemezsin. Sen hareketlere yoğunlaştığından hissediyorum sanıyorsun. Belki o pıt pıt diye atan şey damar atmasıdır. Belki de bağırsak hareketi. İlk gebeliğinse hareketi hissetmen 20. Haftayı bulur
0 oy
(232 puan)
Genelde erkek bebekte bahsettiğin şeyin olduğunu söylerler pıt pıt birşey atarmış bebek değil o canım. Ki bende de o pıt pıt vardı bende erkek olduğunu öğrendim. Kolları bacakları henüz tam oluşmamış bir bebeğin tekme atacak ta onu hissedeceksin gerçekten imkansız şuan yani imkan dahilinde değil :)) hani 12 falan desen bu kadar imkansız demezdim :) 
(1,623 puan)
Karnimda cikti biraz erkek bebekte karin asada olurmus benm biraz yukari dogruda sislik var ve yuzum cok sivilcelenmisti suan temizlendi bunlar bi belirtimi yoksa cokmu erken
(232 puan)
Tabi çıktı dediğin şey şişkinlik o hep vardı bende de
Erken değil her türlü belirti yaşanabilir sonuöta hormonların hızla artıyor
0 oy
(55 puan)
O hareket bağırsak hareketlerin canım o haftada bebeği hissedemezsin sana öyle geliyor 
0 oy
2 gramlık bir şeyi eline al gözlerini kapat, elinde olduğunu bile hissetmezsin o kadar küçük bişey hissetmek mümkün değil :)) 
0 oy
(594 puan)
Bende 9+3 teyim bazen o pıt pıt bendede oluyor ama damarlardan yada bagirsaklardan oldugunu dusunuyorum.. benimde sag tarafta oluyor
0 oy
(686 puan)
O suan susam kadar biseydir :) Rabbim saglik sihhat mutluluk huzur versin canim benimmmm ❤❤
0 oy
(261 puan)
Bende 10.haftada hissetmeye baslamistim. Ve hissettigim yerde cikiyordu ulturasonda. Benim tup bebek. Bende transferden sonra tuttugu zaman nerede tuttugunu hissettm. Dedim ki tuttuysa burda ve orda çıktı ulturasonda. Rahim ic kaslariyla alakaliymis. Spor yapıp hamile kaldim bilmiyorum etkisi var midir? Suan 20 haftaligim. 16 ya kadar dmar atmasi seklinde kasik tarafimda hissettim. 16 dan sonra daha yukarda siddeti artti. Şuan dışardan görebiliyorum. Bence kisiden kisiye gore degisiyor.
(1,623 puan)
Benim yukarida her hissettigimde 2 kere atma hissediyorum benmde ultrasonda nerede hissettiysem orda cikti ama imkansiz diyorlar
(261 puan)
Bana da öyle diyorlardı. Ama ben ayni hissi siddetlenerek hissettm bilmiyorum kan akisini mi hissediyordum ama hissediyordum. Bosver sen keyfini çıkar.
0 oy
(1,166 puan)
12haftalik hissetmeye basladim 3gebeligim benim 2sinde daha gec hissetmistim 19haftaligiz daha net hissediyorum karin genisligiyle alakali bence su an 8aylik gibi gobegim cabuk sisiyorum ben 
(1,623 puan)
Benimde karnim hafif sisti bazi seyleri erken yasiyorum galiba
(1,166 puan)
Ben sizi cok iyi anliyorum:)kim ne derse desin gaz ve bagirsak hareketlerini ayristirabilir bi anne hamileligimi ogrensigimde 6 civariydi 13haftaya kadar hep kiz bebek gordum kiz istediginden dediler ki 1kizim 1oglum var ve kizim olacak yine annelik bambaska bi duygu yalniz degilsiniz:)

651,225 soru

3,428,151 cevap

4,260,686 yorum

184,065 üye

...