0 oy
296 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (885 puan)

Bugun karnım taş gibi oluyor ve canımı acıtıyordu. Az önce acile gittim nst yaptılar sanvı çıkmadı. Çatı muayenesi yapalım dediler kabul etmedim geldim.nst sancı olmadan açılma oluyor mu acaba? 

3 Cevap

0 oy
(366 puan)

Ultrasonla baktilar mi? Benimde kasilmalarim cok oluyordu doktorum nst ye bagladi sanci cikmadi. Ama kendi doktorum oldugu halde alttan muayene etmedi. Hatta usten ultrasonla rahim agizina bakmisti. Kac haftadır bu kasilmalardan dolayi gidiyorum alttan hic bakmiyor canim.

(885 puan)
2 hafta önce iyiydi uzunluk sorun yoktu. Kasılma karnın sert olup canın acıyor degil mi
(366 puan)
Benim bir anda karnim tas gibi oluyor toplanıyor top gibi tabi bu insanin canını yakıyor bu 30 saniyeye kadar sürüyor sonra yumuşuyor. Idrar yolu enfeksiyonuda sebep olabiliryor. Ama doktorum karin sertlesmelerinden korkma bebek buyuyor normal sen kasilmalara odaklan demisti.
(885 puan)
Bilmediğim için soruyorum karın sertleşmesi ve kasılma aynı şey degıl mi
(366 puan)
Hemen hemen ayni sey ama yalanci dogum kasilmasi benim yaşadığım gibi oluyor. Sen bugun yorulmus olabilirsin belki. Ben cok oturunca veya ayakta kalınca oyle cok sert oluyordu. Evdeyim simdi raporluyum ise gitmiyorum kendimi yormuyorum o sertlesmeler geçti.
(885 puan)
Cvp için teşekkür ederim.
-Reklam-
0 oy
(787 puan)

Direk açılma var mı diye bakalım muhabbetini anlamıyorum ben.Benim doktoruma geçen karnımda kramp tarzı ağrılar hissediyorum diye şikayetimi anlattım.33+4 dü gittiğimde karından ultrason ile baktı rahim ağzı kapalı görünüyor ama bu yanıltabiliyor bazen dedi vajinal ultrason ile baktı ama çok dikkatliydi rahim ağzın kapalı dedi.Neden ultrasonla bakmıyorlar anlayamıyorum

(885 puan)
Bilmiyorum çatı için erken oldugunu dusundum
(787 puan)
Banada erken geldi kendi doktoruma güveniyorum o baksa tamam derim ama acil doktoru oldum mu açıkcası güvenemiyorum pek
0 oy
(960 puan)

Ben 38+5haftaligim daha bana yapilmadi çatı muanesi son hafta yapılacakmış 30.haftada nst bile erken bence 35.ten sonra falan alıyorlar normalde nstye

İlgili bir soru bulunamadı

656,855 soru

3,449,962 cevap

4,285,904 yorum

185,529 üye

...