0 oy
326 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (37 puan)
Merhaba güzel anneler, ben ayın 17sinde kan verdim hcg 67 çıktı doktora gidemedim henüz bulunduğumuz ilçeden dolayı. Bebeği veya kesmeyi görebilmem için kaç gün beklemem gerekiyor bilgisi olan yazabilir mi
Gebelik haftası 4+4

3 Cevap

0 oy

seçti
 
En İyi Cevap
En iyi garanti olmasını istiyorsan adet gecikmesinden iki hafta sonra o da 6. Haftaya denk geliyor. Cunku daha öncesinde gidince bazen sadece kese gözüküyor bebek gözükmüyor. Kalp sesini duyamıyorsun. Sonra tekrar gitmek zorunda kalıyorsun. Bir de annelerimiz strese giriyor neden göremedik bir sey mi oldu diye :)
Ben hiç bu süreçte kan testi yapmadım açıkçası :) hep gebelik testi yaptım ilk öğrendiğimde silik cikti sonra 3 gun arayla test yaptım. Taki adet gecikmesinin 2 gününe kadar hep o silik cizgi çoğaldı en sonunda gecikmesinin ikinci günü koyu cikti ve ben doktorumla konustum ve 6. Haftasında doktora gittim. Bebeği de gördük, kalp sesini de. Cunku kimyasal gebelik olabilir belki diye bekledim o koyu çizgiyi görene kadar. Biraz sakin ve sabır gerekiyor belki de.
Insallah sende cok guzel haberler alabilirsin canim saglikla... tabi corona var o yüzden dikkatli ol..
Rica ederim ne demek ;)
(37 puan)
:) nasıl güzel anlattınız bende yarın test alıp tekrarlayım o halde. Aynı şekilde silik çıkmıştı belirginleşmiş mi ordan anlayabilirim., corona belası varken hamile olmak varmış nasipte :) :) Rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alabilmeyi nasip etsin :)
Teşekkür ederim acik bir sekilde yazmak istedim strese girme boşuna diye bu haftalarda stres ve üzüntü iyi bir sey değil :) evet corona varken elimden geldiğince böyle yerlere gitmemeye calisiyorum. Çünkü Allah korusun hamilelikte ilacta kullanamıyorsun  dikkatli olmak lazım. Sana da tavsiyem öyle yap cidden.
Amin canim hepimiz inşallah kucağımıza alalim ;)
(37 puan)
yeniden gösterildi
Tavsiyelerinizi dikkate alacağım :) güzel günler görmeniz dileğiyle <3
Teşekkürler canım sizde ♡
-Reklam-
0 oy
(0 puan)
canim 6 haftalikken kesen net belli olur suanda 2 haftalik fln bendede o civarlarda cikmisti hcgm 6 haftalikken net belli oluyo 
(37 puan)
Anladım canım çok teşekkür ederim birkaç hafta bekleyim en iyisi :')
0 oy
(232 puan)

Benimde beta ilk 10 çıktı. Dr gebesin dedi. Ama net olsun diye 1 hafta sonra gene gel bakalım dedi kanına. Ben dayanamadım 4. Gün gittim 286 olmus garantiledi. Dr a sordum 3 3.5 aylık felan dedi ben 2 2.5 hafta daaha bekledim. 6.+4 ken gittim. Kese var fakat bebek yok dedi. İstemsizce evham yaptım. Korktum. Dişimi sıktım 8. Haftada gittim şükürler olsun hem bebeği hem kalp atışını duydum. Şuan 23. Hafta dayız şükür. Garanti olsun diye 7. Haftadan sonra git. Bebeği be kalp atısı 9. Haftada bile duyan var. Bilgin olsun diye söylüyorum. Sağlıcakla al kucagına inşallah  

(37 puan)
Teşekkür ederim yorumunuz için :) bende beklemeye karar verdim biraz daha. Rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alabilmeyi nasip etsin inşallah :)
(232 puan)
Rica ederim canım amın inşallah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 400 göst.
20 Aralık 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Dawnio (37 puan) sordu
0 oy
4 cevap 351 göst.
0 oy
12 cevap 691 göst.

651,682 soru

3,429,970 cevap

4,262,585 yorum

184,191 üye

...