0 oy
493 göst.
Doğum kategorisinde (198 puan)
kızlar ümraniye çamlıca erdem de doğum yapan var mı ya da doktorları hakkında bilgisi olan var mı 
Gebelik haftası 32+5

8 Cevap

0 oy
(5 puan)
Bende burda bekleyeyim
-Reklam-
0 oy
(0 puan)
Benim çocukluk arkadaşım yaptı memnundu ama şuan pandemi hastası da aliniyormus klinik doktorum tavsiye etmedi özelde doğuracaksaniz tam teşekküllü hastahanede dogurmayin çünkü pandemi hastalarıni da kabul ediyorlar 
0 oy
(861 puan)
Ben doğurdum ve çok memnun kaldım bir daha olsa yine orda doğum yaparım. Odamın karşısı bebek bakım odası çaprazı doğumhane hiç bir zahmeti yok ebeler sürekli yanında normal doğum seyrine karışmıyorlar bir sorun olmadıkça.    Kısacası hayal ettiğim gibi bir doğumum oldu .
0 oy
(232 puan)
Erdem hastanesini benim doktorum da önermemiştidoğum için 
0 oy
(26 puan)
ilk bebegimi orda yaptim ayse katranci hanima memnun kaldim suan 2. hamileyim gene orayi dusunuyorum
(300 puan)
bende o hastaneye gidiyorum ayşe hanıma normal doğummu yaptırdı size sezeryan mı bu 2. doğumum olcak
(26 puan)
sezeryan dogum gercklesti acati darlogindan dolayi
0 oy
Benim ablam ilk çocuğunu orada doğum yaptı hic memnun kalmadi. Normal doğum istiyordu. Gece nöbetçi doktora denk geldik. O da suni sanci verdik demis ama vermemiş açılmaz diye sezeryan olmak zorunda kaldı onun yüzünden.
0 oy
(198 puan)
Asuman hanıma gidiyorum ben onun hakkında bilgisi olan var mı. Ben doktorlar konusunda çok sorun yaşadım istediğim gibi bi doktorla karşılaşmadım ilk doğumumda  çakmak erdemde yaptım Ayşe funda yaptı doğumumu hiç memnun kalmadım. 34+5 de doğum yaptım suyum geldi diye gittim muayene edip beni geri yolladı doğum yok diye hastane çıkışına geldik ve suyum yine geldi tekrar gittiğimde doğum başlamış dedi bi doktor anlamaz mı doğum var ya da yok diye beni bari 1   2 saat gözetim altında tutsalardı direk yolladı.
0 oy
(355 puan)
Çamlıca erdemde mi yaptınız acaba doğumunuzu

649,324 soru

3,420,823 cevap

4,252,445 yorum

183,520 üye

...