0 oy
260 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2 puan)
kızlar 40 haftayı geçtik sizce ne yapmalıyım
Gebelik haftası 40 haftalık

4 Cevap

0 oy
(953 puan)
Son zamanın bebekleri niye dönmesi zor acaba ya benmde dönmedi daha, 33 haftadayız doktor bundan sonra dönmesi  % 30 ihtimal dedi. 
(2 puan)
valla cnm bnmde doğum heran dönmüyo işte belki döner diye bekliyor doktorö
-Reklam-
0 oy
(39 puan)

Kisaca soyle dim bende 40 haftayı geçtim bebek 30 haftalarda dondu hiç bir şekilde sanci falan gelmedi suni ile doğurdum merdiven cikamalar çömelip kalkmalar bol yürüyüşler sıcak banyolar iliski hiç bir şekilde olmadı o canı nasil isterse öyle geliyor uzadı ama:)

(2 puan)
doğrudur ama doktor belki döner diiyp bekletiyo bni yoksa sezeryan olcan şuan virüs var diye bna acil durum olmadıkca doğuma yatırmıycam dedi bekliyorum öyle işte suyum vesaire gelsin diye
(39 puan)
Insanlah diledigin gibi olur son gun dönen bebek de var her an her şey olabilir
(2 puan)
ayn öyle nasip artık bakalım
0 oy
(92 puan)
Benim bu 3 . Gebeligim ikincide ve bunda doktor bebek ters dedi ve ben evde belimi bi on sn tim kdr kaldırip bi kaç dk öyle kaldım bebek normal şekline geldi tabi ben seni yanlış yönlendirmek istemem bende düzeldi sende ne olur bilemem ama bu egzersiz beni bayada rahatlatıyor sanki karnım genişliyor bebek dah rahat yer buluyor 
(2 puan)
doğrudur bakalımm cuma gene kontrole gidicem ne olcak bakalım
0 oy
(921 puan)
Banyodayken kasik tarafina yakmayacak sekilde sicak su tutyorsun çıktıktan soona da buzluktan herhangi bisi alip midene tutuyorsun kiyafet uzerinden tutta usutme. Ark onermiati ona da ebe demia heralde. Bebegin basi sicak yere doğru donermis. 40 hafta cok ama bilemeyiz belki olur. Yine de birilerine sorun.
(921 puan)
İns dogru anlamisimdir. Kafa asagiysa uygulama bunu :D
(2 puan)
öyle yapalım bakalım

İlgili bir soru bulunamadı

652,544 soru

3,433,444 cevap

4,266,552 yorum

184,422 üye

...