0 oy
426 göst.
Doğum kategorisinde (223 puan)
Hanımlar 1 shafta sonra sezeryan olacağım. Bebegim iri diye doktorum normal dogurtamam dedi ilk hamileligim. Sezeryan öncesi ve sonrası neye ihtiyaç duydunuz? Lavman yapıldı mi? Belden uyuşturma da ne gibi sıkıntılar yaşadınız? Sonra takılırken yada çıkartılırken acıyor mu ne yapılmalı? Sezeryan sonrasında tuvalet ihtiyacınız nasil oldu ? Genel olarak bilgilendirir misiniz? Kilolu bir hamisim çok zorlanacagimi düşünüyorum bilgi verin hanımlar. 
Gebelik haftası 38

2 Cevap

0 oy
(204 puan)
Öncelikle içini ferah tut canım 3 tane sezeryan geçirdim dördüncü hamileyim bende kiloluyum lavman yapılmıyor akşamdan aç kalıyorsun gece 12 den sonra bişey yeme. Yasak oluyor sezeryan öncesi normal hastane ye alman gerekwn malzemeleri al sadece yatak koruyucu fln sonrasında naçizane tavsiyem sadece sıvı tuket yoksa tuvalet te çok agrin olur  büyük abdestini yaparken sonra takılırken acı olmuyor sadece rahat bırak ve derin nefes al 8 saat sonra fln yurutulursun büyük ihtimal o zmna kadarda sonra takılı olduğundan tuvalet ihtiyacin olmuyor sezeryan sonrası bol bol yürü biraz iki büklüm duaracaksin ama yürü bu çok önemli belden uyusturmadim hiç birisinde hep genel oldum inana bana genel çok zor çünkü gözün açılır açılmaz karnında müthiş bir acı oluyor bı sefer belden ugusturma istiyorum o daha kolay oluyormuş bebeğini acısız emzirebiliyormussun 
(223 puan)
Sağolasın canım  bilgilerin için:)
-Reklam-
0 oy
(126 puan)
Canm genel anestezi ile oldum ben.sondayı uyuttuktan sonra takmışlar hiç anlamadım.çıkarırkende öyle bir zorluğu yoktu.belden uyuşturmadada uyuşunca takılıyor.kolay kendime geldim.iki büklüm bile olsan sık sık kalk yürü.en iyi gelen şey bu.süresi az bile olsa mutlaka yürü .tuvalet ihtiyacın hemen gelmiyor.gaz çıkarman bekleniyor.bana sonradan lavman yapıldı gaz için.kabızlığa karşı mutlaka önlemini al ona göre beslen cünkü ilerleyen günlerde zorlanırsın.onun dısında çok acı çekmedim ben rahat geçirdim bu süreci.ilk 2 gün zor hiç gözünü korkutma.allah yardımcın olsun şimdiden.
(223 puan)
Sağolasın canım bilgilerin için:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 553 göst.
0 oy
4 cevap 220 göst.
0 oy
2 cevap 203 göst.

649,727 soru

3,422,399 cevap

4,254,200 yorum

183,631 üye

...