0 oy
542 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (970 puan)

Kızlar 9 haftalık hamileyim, her gece kabus görüp uyanıyorum sonra da uyuyamıyorum. Üstelik gördüğüm kabuslardan yorgun uyanıyorum. Benim gibi olan var mı? Ne zaman geçecek bu kabuslar :(

Gebelik haftası 9

6 Cevap

0 oy
(2,871 puan)
Canım her gece dua okumama rağmen bende çok görüyordum. Korkutucu, bazen mide bulandiri şeyler. Şimdi şimdi geçti Ayetel Kürsi yi oku. Bide sırt üstü yatma o zaman çok rüya goruyorsun.
(970 puan)
Tamam canım okurum. Genelde sağıma soluma yatıyorum ama gece farkında olmadan sırt üstü yatıyorsam olabilir haklısın. Dikkat edeceğim.
(2,871 puan)
Ben şimdi 13+6 dayim. Sırt üstü yatamıyorum göbeğim yanlara cekiliyo rahatsız oluyorum. Ama senin haftandayken cekilmiyordu göbek küçüktü rahat ediyordum sırt üstü yatıyordum yanlara yatmak çok rahatsız ediyordu. Ama ne zaman kötü rüya görsem uyandığımda sırt üstü uyaniyordum. Sonra alistirdim kendimi şimdi fazla görmüyorum. İnşallah kesilmistir. İnşallah seninki de kesilir. Zor yanı biliyorum. Rabbim yardimcimiz olsun.
(970 puan)
Amin canım. Yatarken rahat yatıyorum dediğin gibi göbeğim yok neredeyse. Ama alıştırmak lazım şimdiden, sonradan daha beter zorlanmamak için.
-Reklam-
0 oy
(605 puan)
İlk başlarda oluyordu şimdi 25. Hadtadayım bazen oluyor. Uyumadan önce felak nas ve ayetel kürsi okuyup uyu canım o zaman rahat uyursun
(970 puan)
Tamam canım öyle yapacağım.
0 oy
Benimde aynı senin gibiydi ilk haftadan itibaren geceleri devamli uyanıyordum. Uyuyamıyordum. Ruyalarim hep sıkıntılı idi şimdi 9 hastalığım şükür bitti. Geceleri rahat uyuyorum. 
Gecer canim yatmadan önce ayran kefir yoğurt ya da vişne suyu tarzında bir seyler ye iç rahat uyku geçirirsin insallah. Benim düzelmeseydi öyle yapacaktım artik her gece.
(970 puan)
Benim de aklıma ballı süt falan geldi rahatlatır diye düşündüm. Sırayla deneyeceğim hangisi işe yararsa artık :)
Evet o da olur. İse yarar insallah canim :)
(970 puan)
İnşallah canım. Önerin için teşekkür ederim ❤️
Rica ederim canım ♡
0 oy
(790 puan)
Bende öyleydim canım bazıları ne hocası diyebilir ama annemlerin orda bı adam vardı dua okudu ip düğümledi bana öyle düzeldim ben uyanıkkende korkuyodum. Şimdi doğum yaptm ama arada hala oluyo uykuda, gece uyumadan önce 21 tane besmele çekiyorum hiç köyü rüya görmüyorum yorgunluktan uyuyakaldiğm zaman besmele çekmediğimde yine kötü rüya görüyorum bence bunu bı dene 
(970 puan)
Tamam canım denerim bunu da. Yeter ki bitsin.
0 oy
(1,346 puan)
Yasin suresini oku Felak nas oku canım 
(970 puan)
Uyuya kalmadıysam okuyorum canım zaten. Hamilelerin duası kabul olurmuş ya özellikle dua etmeye çalışıyorum hem bizim için hem etrafımdakiler için.
0 oy
(351 puan)
ben hergece ayetel kursiyi 7 kere okumadan yatmam bu gün gordugum ruya birini bogup öldürdüm tövbe yarabbim neden oluo anlamıyorum abdestsiz duasiz yatmiyorum
(970 puan)
Ah sorma ben merak edip rüya tabirlerine bakardım dün geceki kabusumu kendi kendime bile dillendirmeyeyim diye korktum açıp bakamadım. İnsanı psikolojik olarak da etkiliyor.
(351 puan)
etkilemezmi acip baktim ruya tabirleri ne bir suru kotu sey dio sabah sabah moralim bozuldu
(970 puan)
Ay onlar da daha beter ediyor insanı. Annem der ki kötü rüyanı suya anlat aksın gitsin aklından. Görmeye engel olamıyorum bari aklımdan çıksın :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 104 göst.
25 Mart Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Cat-woman (1 puan) sordu
0 oy
5 cevap 105 göst.
12 Ağustos 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde GamzeKaplan (64 puan) sordu
0 oy
11 cevap 287 göst.
20 Nisan 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Dilek34 (171 puan) sordu

649,330 soru

3,420,835 cevap

4,252,456 yorum

183,520 üye

...