0 oy
335 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (42 puan)
Merhaba bugün özel hastaneye gittim doktor alttan muayene edip ultrasonla baktı 6 haftalık hamile olduğumu söyledi. Sol üst taraftada perde olduğunu söyledi fakat korkulacak bir durum olmadığını da söyledi aranızda böyle bir durumla karşılaşan oldu mu acaba arkadaşlar canım çok sıkıldı bu duruma
Gebelik haftası 6+3

4 Cevap

0 oy
(38 puan)
Canım bunu nasıl teşhis etti bilmiyorum ama daha önce bi doktor da bana söylemişti. Sonra Bi profösöre gittim 3 boyutlu ultrasonla baktı alttan yok öyle bişey dedi. Normal ultrasonla zor diye biliyorum görülmesi. Tam kesin yani usg ile konuluyor .
(42 puan)
İnşaallah öyledir gerçekten perde olması ne demek bilmiyordum az önce araştırıp öğrendim. Doktor perde var deyince sordum bu iyi mi kötü mü diye bana ne iyi ne kötü bir durum olduğunu söyledi şimdilik yapılacak bir şey olmadığını da söyledi başka bir doktora mi gideyim acaba çok moralim bozuldu düşük riski yaratıyormuş galiba. Sizde ne zaman perde olduğunu söyledi doktor ve bir daha perde olduğunu söyleyen doktora gittiniz mi?
(38 puan)
Düşük riski oluyor evet canım. Ama hiç bişey olmadan da doğuranlar var. Bana 5 ay önce devlet hastanesinde bi doktor demişti. Şuan bi üniversite hastanesinde profösöre gidiyorum. O dedi yok öyle birşey diye. Ve 3 boyutlu ultrasonla baktı alttan. Normal ultrasonla görünür mu bilmiyorum ama zor gibi.
(42 puan)
Teşekkür ederim cevabınız için bende bir profesöre görüneyim kafama çok taktım çünkü. Ankarada hangi profesör iyidir ki acaba önerisi olan var mı bana?
(38 puan)
Hepsi kendi alanlarında iyi canım. Sana en yakın üniversite hastanesi hangisiyse araştır ordaki doktorları ona gore gidersin. En azından için rahat eder.
(42 puan)
Aynen öyle yapayım teşekkür ederim tekrardan
-Reklam-
0 oy
(8 puan)
Canım bnmde rahmimde perde vardi ameliyat oldum hayırlısıyla gebelik bkliyorum artk inşallah bnada ksmt olur
(20 puan)
Geçmiş olsun.  Ameliyatı nerde kime oldunuz acaba. Aynı sorun bendede var. Een kısa zamanda hamile kslırsınız inş.
(8 puan)
Diyarbakır'da oldum canim Dicle üniversitesinde bağlı olan hastanede oldum cnm
0 oy
(8 puan)
Cnm korkutmak istemiyor ama 6 haftalik gebeydim perde yuzunde kurtaj oldum kanamam oldu
0 oy
(530 puan)
Canım arkadaşımda 6+4de iki kere düşük yaptı sonra araştırma yaptırdı rahminde perde varmış bu şekilde bebeğin büyümesini engelliyor bebek düşüyormuş ameliyat olacak sonra hamile kalacak 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 131 göst.
18 Mayıs 2023 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde ElifA_10 (73 puan) sordu
0 oy
3 cevap 304 göst.
0 oy
4 cevap 276 göst.
26 Mayıs 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde ECEM. (11 puan) sordu
0 oy
0 cevap 39 göst.
16 Şubat Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ebrutaner (14 puan) sordu

654,637 soru

3,441,372 cevap

4,275,224 yorum

184,950 üye

...