0 oy
409 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (176 puan)
düzenledi

Merhaba kızlar Öncelikle günaydın demekle başlıyorum konuya

Kızlar benim ilk hamileliğim ve ne alıp ne almamam konusunda çok kararsızım. Bebeğim için beşik bebek arabası VS gibi konularda hangisini tercih edeceğimi bilemedim. 

Hangi aydan itibaren almaya başlamalıyım?

Şimdiden çok teşekkür ederim :)

Gebelik haftası 14+5

5 Cevap

0 oy
(1,668 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Beşik olarak büyüyen beşikler mesela hem kaba geliyor bana hem de çok yüksek olduğu için güvenli değil bence . Park yatak da görüntü olarak hoşuma gitmedigi için ben ahşap beşik almıştım küçük boyutta 50*90 kendi odamıza almıştık. Büyüdükçe oda yaparız diye diğer parçaları almadık sonradan uyumusz olur diye iyi ki de almamisiz. Bir yaşında Montessori yatakli takım yaptırdık he kullandı mi kullanmadı çünkü yanımda uyumaya alışkın şuan iki yaşında hala bizim yatakta uyuyor :D ama birlikte uyuma durumu olmadıkça bahsettiğim durum çok mantıklı önce kucuk beşik anne yani da olabilir dediğim gibi ahşap beşik de olabilir . Sonra oda ayırmak isteyen insan için Montessori çok kullanışlı. Araba olarak da biz trawel sistem aldık görüntü çok beğendiğim için ama çok büyük çok yer kaplıyor. Arabamızın bagajı büyük olmasona rağmen baya baya dolduruyor bagajı uzun yola gideceğimiz zaman goturemiyoruz. Arabayla ilgili tavsiyem görerek alın bakmadan internetten karar vermeyin. Boyutunu açıp kapama şeklini yatma pozisyonunu falan inceleyin ve bence pratik birşey alın 
(176 puan)
Yorumunuz için çok teşekkür ederim çok iyi bir fikir oldu benim için :)
(1,668 puan)
Rica ederim sevindim :)
-Reklam-
0 oy
(1,217 puan)
Benimde ilk gebeliğim ben cinsiyetini ogrendikten sonra almaya basladim simdi 28. Haftadayim bi besigi kaldi ona bende bi turlu karar veremedim :) 
(176 puan)
Ben daha cinsiyetini öğrenemedim kısmetse 6 sında kontrolüm var ama ne almam konusunda karar veremedim beşik konusunda özellikle. Hangisi daha kullanışlı bilemedim :) Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerimizi :)
(1,217 puan)
Insallah canim amin :)
0 oy
(378 puan)
benimde ilk hamileyim hazirana dogum olcak kısmetse ,bende şubat mart gibi başlamayı düşünüyorum rabbim nasip ederse
(176 puan)
Bende haziranda doğum yapacağım Allah, kısmet ederse bende o aylarda almayı düşünüyorum Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah
0 oy
(1,617 puan)
merhaba, sağlıkla kucağına almanı dilerim. bebek alışverişi için 25. 26. haftaları beklemeni öneririm. 
(176 puan)
Teşekkür ederim :)
0 oy
(1,631 puan)
Bende 22 haftayım daha yeni yeni almaya başladım beşik falan etrafımdakiler hep diyor daha erken doğmamış çocuğa diye ama dinleme hiç sinir oluyorum öldüresim geliyor böyle diyenleri
(176 puan)
Bana da diyor etrafımdakiler 36-38 haftalarda almaya başka diye de o zamana kadar ne olacağı belli değil ben kulak ardı ediyorum yavaş yavaş herşeyini almak istiyorum bakalım
(1,668 puan)
Kizlar öyle diyenleri sakın ha dinlemeyin :D birincisi bebeğin ne zaman geleceği belli olmaz ikincisi toplu almak maddi açıdan zor oluyor üçüncüsü son ay agirlasiyorsun zorlaniyorsun rahat olmuyor alışveriş :)
(176 puan)
Ben dinlemiyorum şahsen ve çok haklısın dediğin gibi toplu almak maddi açıdan çok zorlayacağı için biz yavaştan alma taraftarıyız eşimle birde ilk hamileliğim ilk heyecanım insan hevesleniyor zaten birşeyler almak için bizde cinsiyetini tam net öğrendikten sonra almaya başlayacağız artık inşallah öğrenebiliriz :))
(1,668 puan)
Evet heves kırmaktan başka biseh değil milletin ki de işte . Biz de cinsiyeti öğrendiğimiz gün hemen çıktık alışverişe :)

İlgili bir soru bulunamadı

655,894 soru

3,446,077 cevap

4,280,969 yorum

185,301 üye

...