0 oy
286 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (3 puan)
Arkadaslar bu ay kasık çektirme işlemi yaptırdım adetime daha 10 gün var dayanamadım cuma günü kan verdim ve 0.37 cıktı dayanamayıp bugün de kan verdim 0.76 cıktı yukseliyo galiba anlamadım ama kasık ağrım fazla icimden bi ses var diyo başına böyle bisey gelen var mı?

2 Cevap

0 oy
(349 puan)
Ben yapmadım ama en sağlıklı sonucu beklenen adet tarihinde yada birkaç gün sonrasında alırsın bence sabırla bekle
-Reklam-
0 oy
(529 puan)
10 gün kala çok fazla ama. Bnde dayanamayıp 6 gün kala kan verdım negatıftı sonra 4 gun kala sabah idrar testi yaptım pozitif çıkmıstı. 
(223 puan)
Benimde 5 gündür adetim geçiyor fakat testlerim negatif çıkıyor. Pazartesiye kadar adet görmezsem eğer pazartesi kan vermeyi düşünüyorum
(529 puan)
Evet bekleyın bncede bazen gec dollenme olabılıyor. Tam netlestırmeden adet sökücü fılan da kullanmayın.
(223 puan)
İnşallah geç döllenmedir. Rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah
(529 puan)
İnşallah Allah gönlüne göre versin

İlgili bir soru bulunamadı


1,446,671 soru

23,764,554 cevap

315,601 kullanıcı

...