0 oy
415 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2 puan)
Kızlar merhaba 2 gun once adet kanaması gibi kanamam oldu hastanede yatırdılar bir gün progestan igne kullandım ve kanama durdu bebegin sağlığı şimdilik iyi fakat hala risk devam ediyormuş her gün progestan igne vurdurup gecede hapını kullanacağım bu şekilde olanlar var mı kesin düşük olur mu böyle yaşayıp bebegi sağlıklı olanlar var mı?
Gebelik haftası 10

4 Cevap

0 oy
Benim 9+4te asiri bir kanamam olmustu dusuk yapiyorum sanmistim o kanamadan sonra lekelenmeyle devam etti 12ye kadar riskim vardi gecti cok sukur su an 14teyim  12ye kadar hap ve igne kullandim. Benimkinde kanamanin nedenini anlamadi doktor.. Sizinkinin sebebi neymis?
(2 puan)
Maalesef benimkide anlaşılmadı sadece dusuk tehdidi var dedi birde benden böyle sümüksü yapışkan akıntılar geliyor sizde de oluyor muydu ?
-Reklam-
0 oy
(1,404 puan)
Benim 16 haftaya kadar haftada bir on gunde bir lavobo cikisi kan geliyordu. Hic ayaga kalkmiyordum yemegimi de uzandigim yerde yiyordum. Sonra kesildi. Benim buyuk ihtimal kan sulandirici lekelenme yapiyormus. Su an 29+2haftadayim sorun yok. Bol su ic dikat et. Cok is yapma. Dr yercekimine karsi gelme ayakta durma demisti. Cok gecmis olsun.
(2 puan)
Teşekkür ederim ama değişik yapışık akıntımda var korkutuyor beni bende yatıyorum gerisi Allah'ın takdiri.
0 oy
(417 puan)
16 haftada geçmişti düşük riskim bu seferde 34+2 günlük erken doğum yaptım bebeğim kuvezde iyi bir doktor ve detaylı takip edilmen gerekli geçmiş olsun
(2 puan)
Allah bağışlasın olsun bu günlerde geçer ve bebeğini kucağına alırsın inşallah.
0 oy
(2,606 puan)
Hayır canım kesin düşük olmaz. Benim 17+6 oldu risk devam ediyor yat dinlen iş yapma
(2 puan)
Evet yatıyorum bende fakat progestan igne mahvetti beni kalçam felç oldu resmen inşallah atlatırız bu günleri
(2,606 puan)
İnşallah canım inşallah  . Bende en son 2 gün hastanede yattım bir sürü progestan iğne yaptılar. Hastaneden çıkmadan önce de proluton iğne yaptılar ondan sonra çıktım . Yeter ki onlar sağlıklı olsun.  Hepsini çekiyoruz mecbur

650,982 soru

3,427,115 cevap

4,259,632 yorum

183,987 üye

...