0 oy
669 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (128 puan)
Kızlar anne bebek çantası yerine normal sırt çantası kullanan var mı çok kaba geliyor bana bebek çantası öğrenci gibi normal sırt çantası nasıl olur sizce 
Gebelik haftası 22

5 Cevap

0 oy
(890 puan)
Ben bi cocuk buyuttm 5yasnda hic anne bebek cantasi almadm valla sırt cantası kullanmi cok rahat bi skntida yasamadm :))
(890 puan)
Oyle yani onlardanda alabilir ama begenmediyse ve elinde sırt cantasi varsa illa alcakan diye bisydr yok ki elindekini kullanrsn nolcak canm :)
(378 puan)
Tabii ben asagidada yorum yaptim yani kullanbilir tabiki sadece bebek cantasindan memnun oldugumu soylemek istedim isterse normal sirt cantasi kullanabilir geniş oluyolar onlarda zaten
(890 puan)
Aynn canm :) sende iyi yapmssn sırt cantasini alcaksan onlari almakta mantklı eskiye gore daha kullansli dedigin gibi en onmli ayrnti bende anneler icin sirt cantasn arka ksmnda cep telefonu koymak icin yer aklnzda olsuun :) canta sirtnzdayken ckarmadan alabiloyosnz telefonunuzu :))
(378 puan)
Aynen aldigim cantada var yeri insallah saglicakla kullanalim bebeklerimizin sagligi yerinde olsunda gerisi önemli değil:)
(890 puan)
Insallah en onemlisi o :) ama bole urunlerde ne kdr pratik annenn hayati okdr rahat :) bundan snra her anmzda bi bebek olcak neticede :)
-Reklam-
0 oy
(452 puan)
Ben anne bebek çantasını sırt çantası olandan aldım cok güzel şubatta kullanacağım insAllah 
(960 puan)
Ya çok sağol bekliyorum ❤️
(452 puan)
Ben trendyol ya da gittigidiyordan almıştım sanirim tam hatırlamıyorum. Yeşil rengini aldım içi çok geniş cok kullanışlı
(960 puan)
Canım çok teşekkür ederim benim istediğim gibi cantan Alicam ❤️
(452 puan)
Rica ederim canım ben de çok begendim :)
0 oy
(378 puan)
Cnm tabii olur neden olmasin genis olursa rahat edersin ince battaniye falanda sigdirabilmek icin. Ama ben anne bebek sirt cantasi aldim önünde termal biberonluk yerleri var ve siyah gri tercih ettim sonradanda kullanabilirim diye tercih senin. Hem sirt hem el hem arabasina asabiliyorsun.
0 oy
(1,546 puan)
Ilk oğlumda hep normal sırt çantası kullandım hic sorun yaşamadım.  Biraz büyük bir sırt cantasiydi. He cok uzun kalacağım bir yer olursa gün içinde belki yetmezdi ama genelde misal markete avm yada arkadasima bi kac saatlik gidiyorsam işimi gördü hep. Emzirdigim icin öyle mama biberon vs tasimadim tabi oda var. Sadece bez ıslak mendil yedek kıyafet biraz büyüyünce ufak oyuncaklar yada evde yaptığım ek gıda ufak şişede gibi..
0 oy
(864 puan)
Benim aldigim anne bebek cantasi cok kibar asiri buyuk degil ama illa oyle olmak zorunda degil canm kullanacagin esyalarini sigdirdiktan sonra ne fark eder
(128 puan)
Hangisinden aldın canım sen
(864 puan)
4baby diye bi markanin biberon koyma kismi vs olan cantalardan yine sirta takiliyo ama kaba degil

İlgili bir soru bulunamadı

651,021 soru

3,427,241 cevap

4,259,778 yorum

184,000 üye

...