0 oy
668 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (133 puan)
İlk hamileliğimde çatım dar değildi ve kendi sancım gelmişti. Normal doğum yaptım. Şimdi 32 haftalık 2. Hamileliğim. Acaba bunda çatı darlığı sonradan oluşabilir mi yada kendi sancım gelmeyebilir mi? İlk doğumu normal olup 2. Doğumda sezeryana alınan annelerimiz sezeryana alinma sebebiniz neydi acaba varsa yazar mısınız ?
Gebelik haftası 31+1

2 Cevap

+1 oy
(890 puan)
Çatı daralmaz canm ilk dogumunda kilolu bi bebek dogurdysan 2.gebelikte.cati muayenesine gerek bile yok aclmana bakar sadece doktor .. beklenmedik bi sknti olrsa normal beklerken sirf oyzdn sezeryan olabilrsn .. 2.dogumda kendi sancnn gelmesi ya da bi durum olnca suni sanciya vucudun cvp vermesi daha hzli olur ins saglckla gelsn 
(133 puan)
Yorum için çok teşekkür ederim, ilk bebegim erkek 3.850 gr gelmişti biraz iri bi bebekti yani, biri post açmiş çatım dar doktor sezeryan dedi diye, benimde içimde kurt düştü sonradan değişir mi acaba dedim. Suni sancıdan pek korkmuyorum eğer normal sancım gelmezde suni sancı verirlerse oda benim için problem olmaz yani canim
(890 puan)
Aynn canm benmde ilk kzm gec geldi buyumstu iyice ama doktor uygnsn dedi dogurablrsn 3670 geldi oda ultrasonda da fark edebiliyo son zamanalrda smdi 37deyim bende ilknde hi  sancım olmamsti suni ile dogurdm direk bunda arada yalanci sanclarm oluyor doktorumda ins duzene girerse kendi sancnla gelir ama gelmese bil3 merak etme dedi 2.dogumda a bi suni bile versk kendi sancıni tetikliyo hemen okdr beklemedn gelir buyuk ihtimal :) gec gelmesi sorun deil tabi saglkli olsnlar yeter ama 40snrasi insan stres oluyor haliyle bekliyorsn ama buyuyor kakasni yapar bisy olr diye akln kalyor hep :)
(133 puan)
Aynen öyle, kucagimıza almadan bir rahat edemicez galiba :) şimdi göremediğimiz için endiseleniyoruz, diger turlu elimizde olurlar hiç degilse bir sıkıntıları olsa anlariz :)
(890 puan)
Aynn ole hamilelikte :) surekli hareketlerini takip et kontrolde kilosuydu yeriydi goz gormuyo :) hayrlisi ins zaman azaldi bakalm :)
(133 puan)
Inşallah canım hayırlısıyla kucağimiza lamak nasip olsun :)
(890 puan)
Insallah :) ilk dogmdn snra insan 2.cocugu nasl yapar dersm smd hic gozunde yok bi an once dogsun diyorm hersy gelip geciyo sana dunyann en guzel seyi kalıyo :)
(133 puan)
Aynen öyle canim, bende dört gözle bekliyorum :)
(890 puan)
Saglckla gelsn canm sennde az kalms ins :)
-Reklam-
0 oy
(133 puan)
Cevap verebilecek kimse yok mu ?

653,933 soru

3,438,773 cevap

4,272,259 yorum

184,776 üye

...