0 oy
419 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (6 puan)
Merhaba 10 haftalık gebeyim gebelik başından beri az da olsa mide bulantısı ve kokuya hassasiyet vardı. Karın ağrısı yasiyordum Son bir haftadır mide bulantısı ve kokuya hassasiyet kalmadi karın ağrısı yaşamıyorum. Sadece yorgunluk ve şık idara çıkma var bebeğime birşey olmuş müdür? Bu durum normal mi? Teşekkür ederim.
Gebelik haftası 10

4 Cevap

0 oy
(72 puan)
Normal tabiki ben de şu an 14 haftalık gebeyim hiçbir şey hissetmiyorum ağrı yok bulantı yok dümdüz :)
-Reklam-
0 oy
Beni anlattın yok canım merak etme bende öyle panik oldum biran geçti sonra herşey normal merak etme:)
(6 puan)
İnşallah teşekkür ederim
0 oy
(18 puan)
Ben hamılelıgın ılk gununden berı reglı gecıkmesı dısında hıcbır sıkıntı yasamadım. Bır tek goguslerım sertlesmıstı o da kaybolmaya basladı. hatta bende 10. Haftadayım. Dayanamadım merak etrıgım ıcın bugun 7 gıbı doktora gıttım. Hıcbır belırtıye bakma kafanada takma ultrasonda gorunene bak kıpır kıpır balık gıbı hersey yolunda dedı. Bır de sanslı hamılelerdensın senın donemınde ınsanlar mıde bulantısı kanama sıkayetlerıyle gelıyor her yerde dıllendırme bundurumu nazar degmesın dedı:) Benım tavsıye edebılcem tek sey aklında soru varsa doktora gıt baska kımse bunun cevabını bılemıyor. Yardımım dokunduysa ne mutlu. Ben tesekkur ederım. 
(6 puan)
Teşekkür ederim.
0 oy
(457 puan)
Benim hic midem bile bulanmadi 
(12 puan)
Aynı durum bendede var 8 haftalık hamileyim aşırı derecede miğdem bulanıyo Du birden yok oldu inşallah Bişey yoktur rabbim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin
(457 puan)
Gayet normal bi kere bile kusmadım bulanmadı ve şuan 34 hastalığım oğlusum zorluk yaşatmadi bana

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 125 göst.
0 oy
6 cevap 153 göst.

651,771 soru

3,430,297 cevap

4,262,941 yorum

184,215 üye

...