0 oy
467 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (34 puan)
kapalı

Pozitif olduğunu öğrendiğim gün aldığım o ilk sonuç kağıdı tekrar 2 gün sınra doktora gittigimizde o sonucu da getirdim yanımda ve doktora gösterdim çıkarken unuttugumu fark ettim odaya tekrar girip doktora sorduğumda bilemiyorum nerede dedi ve çöpe falan atıldı galiba. İlk gebelik sonucum benim için özel ve önemliydi. 


Sorum da şu arkadaşlar sizce ben o sonucu orada laboratuvar dan istesem verebilirler mi 28 aralık tarihinde aldığım sonucu? 

Kapatılma nedeni: Soru başlığı konuyu özetleyecek şekilde olmalıdır

6 Cevap

0 oy
(35 puan)
E nabızda tüm test sonuçları var canım üzülme e nabızdan bakabilirsin 
(34 puan)
Çok teşekkür ederim canım valla çok üzülmüştüm icimi rahatlattınız :)
(34 puan)
E nabızda var canım sonuç peki ben bunu kendim nasıl çıkarttırabilirim acaba. Labaratuvardan verirlerse çok iyi olur
-Reklam-
0 oy
(1,217 puan)
E nabizda tahlil sonuçları cikiyor ordan takip edebilirisin ciktisini falanda alirsin heralde 
(34 puan)
İnşallah çok sağolun :)
0 oy
(38 puan)
Evet canım alabilirsin
(34 puan)
Çok sağol canım içim rahat etti :) inşallah alabilirim sıkıntısız
0 oy
(351 puan)
E nabizdan bakin isterseniz tahlillerim kısmından 
(34 puan)
Çok sağolun valla üzülmüştüm kaybolunca bi bakayım hemen :)
0 oy
(51 puan)
E devletten entegre bir sekilde e nabiza girip tum tahlkl sonuclarini gorebilirsin
(34 puan)
Çok sağolun hemen bakayım insallah da cıkartırım sıkıntısız
0 oy
(764 puan)
E nabizdan baksana canm ciktisini alirsin.
(34 puan)
E nabıza baktım şimdi varmış canım ama ben onu nereden cıkartabilirim yani onun çıktısını almak mümkün mü acaba. Onun dısında labaratuvar dan sıkıntısız verirler mi tekrar acaba
(764 puan)
Aslinda aile saglik merkezinden verirler sanirim kaybettim diyip doktorundan isteyeblrsin.
(148 puan)
Eczaneden rica edersen eczanede cıktı veriyo
(34 puan)
Çook teşekkür ederim çok sağolun ptesi bi deneyeceğim bakalım inşallah alabilirim :)
(34 puan)
Evet bu da hiç aklıma gelmemişti mantıklı çok teşekkür ederim :)
(148 puan)
Rica ederim ben test çubuğunu bütün tahlilleri ultrason kağıtlarına özel bi kutu yaptım orda saklıyorum hatıra kalsın diye  :)
(34 puan)
Ne kadar güzel :) bunlar değerli şeyler bende o sonucu orda kaybedince çok üzüldüm. Buradan da aydınlatmış oldunuz teşekkür ederim . İlk gebelik mi sizinde ve kaç haftalık sizin ki :)
(148 puan)
Evet 37+4 haftalık zaman geçmiyor  :)
(34 puan)
Aa ne heyecanlıdır aslında yaklaşmış Rabbim bir nefeste kurtarsın :) benimde daha çok yeni daha keseyi göremedik bakalım Allahım onu da nasip eder inşallah onümüzdeki günlerde :) mesela tekme nasıl oluyor onu düşünmek bile degisik geliyor o anı yaşayınca kim bilir nasıl olur :)
(148 puan)
Kalp atışını ilk duyduğumda doktorun sorduklarina cevap verememiştim heyecandan ultrasonda ellerini ayaklarını net bi şekilde gördüğümde gözlerim doldu hareketlerini biraz geç hissettim kilomdan dolayı sanırım şimdi sabırsızlıkla bekliyorum doğsun kucağıma alıyım diye allahım isteyen herkese nasip etsin yaşatsın anneliği gerçekten bambaşka birşey  :)
(34 puan)
Sizin yazdıklarınızı okurken bile tüylerim diken diken oldu kendimi koydum sizin yerinize gerçekten yaşayan bilir :) kalp atışını ne zaman duydunuz acaba bir de el ve ayaklarını net şekilde ne zaman görmüştünüz :)
(34 puan)
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
(148 puan)
Ben 6 gün geçince adetim test yaptım pandemi dönemi 7 haftalıkken zor randevu buldum gittik direk kese var kalp atışına bakalım dedi dinletti doktor ben 1 hafta sonrada kalp atışı için çağırır diyerek gitmiştim genelde 8  9 haftada duyuluyo demişlerdi bana ellerini ilk 15 haftalıkken görmüştüm o zamanlar ayda bir gidiyodum ama yüzünü hala tam olarak göremedim kaç kere gittiysem tam yüzüne bakarken ellerini yumruk yapıp kapatiyo detaylida bile doktor o kadar uğraştı göremedik yüzünün tamamını doğana kadar gostermicek sanırım
(34 puan)
Evet kesinlikle hele ki bu zamanda randevu bulma güçlüğü yaşıyoruz. Aslında herkese göre değişiyormuş kesenin hangi haftada görüleceği. Çok heyecanlı şeyler ilk görebildiğimiz kese bunu da insan heyecanla bekliyor. Herşeyden önce yet er ki sağlıkla gelsinler de gerisi gelir Allahın izniyle. Nazlı olacak sanırım annesi sağlıkla doğduğunda bol bol göreceksiniz inşallah:)
(148 puan)
Inşallah allah tüm hamileleri bi avazda kurtarsın rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağıma alıp evimize gelelim bol bol görürüm inşallah  :)
(34 puan)
Amiiin inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 357 göst.
0 oy
2 cevap 185 göst.

651,259 soru

3,428,313 cevap

4,260,834 yorum

184,082 üye

...