0 oy
339 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (219 puan)
Canlar merhaba , 36+2 haftalık son adet tarihime göre günüm ama kontrollerde 1 hafta önde geliyor demişti doktorum. Şuan ara ara belime ağrı vuruyor bebeği sertlesmis hissediyorum bunlar doğum belirtisi olablir mi birde ben bu su olayını tam çözemedim nasıl ayırt edeceğim son zamanlarda çok tedirgin oluyorum ya suyum gelirse de fark etmezsem bir sorun olursa diye
Gebelik haftası 37

4 Cevap

0 oy
(231 puan)
Bende 34 haftalık hamileyim 2 hafta önde ultrasonda ultrasondakine gore mi dogum oluyo  acaba 
(219 puan)
Bu konu ile ilgili demedi malesef bizim takipetmemiz lazım belirtilere gorw
(890 puan)
Onde giden olcumlere gore bebegin kilosudur bebegin gelisimi adet tarihijizr gore 36-37 haftadan snra ztn bebek gelisimini tamamalr ve anne karnnda kilo almaya baslar kilolu ya da zayf saglkli dogum olur ondan snra tarihin pek onemi yok :)
(231 puan)
Evet 32 haftalıkkn 2 kiloydu simdi 35 gircz bu hafta gtcm kontrole ne der bilmiyorum sizin bebişin kilosu neydi
(219 puan)
Bende bu hafta gdecegim kontrole bakalım kaç çıkacak kilomuz insallh sağlıkla kucağımıza aliriz yavrularimizi
(231 puan)
Aminn insllah
-Reklam-
0 oy
(1 puan)
İyi akşamlar , yalancı sancı olabilir sancılarızi takip edin saat başı oluyorsa artık doğuma hazırlanıyorsunuz demektir ama günde birkaç defa olursa itibar etmemek gerekir son haftalarda bebek agislarstikca bel ağrısı olur.
(219 puan)
Çok teşekkür ederim
0 oy
(505 puan)
Suyunuz geldiginde kesinlikle anlarsınız zaten. Tutamiyorsunuz kendinizi veya idrar kaçırıyor gibi bile olmuyor birden aktığını hissediyorsunuz. Benim önceki günden azar azar islaniyordu çamaşırın. İdrar kaçırmak gibi değildi. Ama genel olarak suyum doğumda geldi geri kalanı.
(219 puan)
İllaki hissediliyor o zaman ben acaba fark edemezsen diye sürekli tedirginlik yaşıyordum
(505 puan)
Fark edersin canım stres yapma
0 oy
(890 puan)
Yalancı sancılar olabilr canm dogum sancisi gecmez gelince ztn dogum sancisimi diye dusunrken cogalr ve kisalr sureleri gecmez artk bssladktn snra yani :) suda az az giderse sknti onda da bebegin hareketlerini takip edicksn ztn hareketsizlk hissedersen her kosulda hastaneye gtmelisi 

İlgili bir soru bulunamadı

651,262 soru

3,428,327 cevap

4,260,845 yorum

184,084 üye

...