0 oy
332 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (415 puan)
Kızlar selamlar Hamileliğinizi en erken ne zaman öğrendiniz ? 

7 Cevap

0 oy
(163 puan)
Benimki planlı bi hamilelik oldu.Adetime 5 gün kala test yaptım silik birşekilde ikinci çizgi çıkmıştı:) adetim geçtikten 10 gün sonra gibi süre içinde doktora gittiğimde 5 haftalık hamilesin demişti 
(415 puan)
Bizde planladık da bakalım adetime 6 gün var hayırlısı inşallah :)
(223 puan)
Bizde planlı yaptıkta tutmamış :)))))
(163 puan)
Valla test banyodaydı önceden almıştık.Evde de eşimin kuzenleri vardı ben banyoya gitmiştim birden aklıma geldi yaptım:) Hemen eşimi çağırdım birlikte ağladık sevinçten o anı asla unutamam sanırım:) kuzenler noldu diyo söylemedik falan :)
(223 puan)
Ne güzel Allah banada yaşatsın:) bugün kan testi yaptım çıkmadı 10 gündür geçiyor adetim. Bebek kız olursa ismi bile hazır. Eve geldim eşime dedim Atiye bize kalleşlik yaptı daha dünyaya gelmeye hazır değil:))))
-Reklam-
0 oy
(1,090 puan)
Benimkide planlı hamilelikte  bat 'a 6 gün kala yaptım silik çıkmıştı 12+2 olduk bile❤️❤️
(415 puan)
Erken gebelik testi mi yapmıştınız ? Mallah Allah'ım kucapımıza almayı nasip etsin inşallah:)
(1,090 puan)
Amin amin insallahhh canimnormal kaset testlerden yaptım ben
0 oy
Valla benimki de planlıydi o yuzden ilk ay hissettiğim için mi bilmiyorum negatif çıksa da hamileyim ben diye dolaşıyordum. Sonra reglime 1 hafta  kala mi ne test yaptim. Silik cizgi vardi. Tabi yine herkes olmayabilirsin filan diyordu. Ama iste en son artık o çizgi koyulasti filan derken reglim gecikti. Tamam dedim oldu bu is :) Allah herkese böyle nasip etsin inşallah kolay bir şekilde.
(415 puan)
Amiin inşallah :) erken gebelik testi mi yaptınız
Ilk haftalarda erken denemiştim ama negatifti. Sonra internetten 10 test aldim. Onda silik bir sekilde çıkmaya başladı. Yani erken gebelik testine 30 40 lira vermeye gerek yok bence. Gec döllenme değilse silikte olsa cikiyor test.

Amin canim insallah ;)
(415 puan)
Bende eptt AVM den 4adet 23 TL'ye aldım yolda inşallah gelir :) 6 gün var adetime yüzümüz güler inşallah:)
Trenyolda 10 sunu filan daha uyguna alıyorsun canim ona da bakabilirsin. Amin canim insallah Allah gönlüne göre versin inşallah;)
0 oy
(785 puan)
5 haftalık öğrendim. Günüm geçince test yaptım. 
0 oy
(955 puan)
Benimki planliydi  adetime 7 gün kala silik çıkmıştı  normal 5 tl lik teste ertesi gün  gene yaptim gene silikti 7 haftalik  olana kadar bekledim gittim doktora sonra kalp atışını duydum hamd olsun şuan 37+4 haftalık olduk
(415 puan)
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
0 oy
(458 puan)
Canim ben hamile olmadan once hissettim adetime on gun vardi 10 gun onceden karnm agrimaya basladi adet olcakmisim gbi his geldi hergun oldu dedim noluyo adetim hic sasmazdi normalde de adet gunumde gelmedi anladim valla hemen dedm hamielisn ama ikinci gebeligmde hoc anlamadm kornuyoduk cnku adetim gelmedi yine ben dedim gelir bugun yarin 3 gun snra test yaptim baktim hamileym hayatimin sokunu yasadim :(( 15 gun kndime gelemdim :))
(7 puan)
Suan bende öyleyim 5 gün oldu ogreneli şoktayım hala
(458 puan)
Valla ya supriz oldumu oyle oluyo drgisik duygular icnde oluyo insan
0 oy
(0 puan)
Benim günüm 2 gün geçti bugün test yaptım ikinci çizgi silik yatay çıktı 5 dakika sonra baktığımda kaybolmustu tamamen bu ne anlama geliyor erken olabilir mi 
(415 puan)
Test bozuk falanmıydı aceba yatay olması ilk defa duydum canım tekrar yap istersen
Yk canim sanmiyorum o yatay cizgi zaten ilk çizgiye toplanmıştır. Eger olsa silik bir sekilde çıkardı ama sen yine bekle olmazsan regli test yap.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 130 göst.
0 oy
4 cevap 136 göst.
16 Şubat Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Feruzan (39 puan) sordu
0 oy
3 cevap 203 göst.

651,558 soru

3,429,462 cevap

4,262,037 yorum

184,153 üye

...