0 oy
359 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (18 puan)
kapalı

Hanımlar dün doktora gittim moralimi çok bozdular hicbirsey yolunda gitmedi. Bu saat oldu hala uyuyamadım. Devlet hastanesine gittim ayrıntılı ultrason için kapıdan girer girmez doktor bana susuyoruz soru sormuyoruz bu tarafa donmuyoruz gibi şeyler dedi. Bende birşey demedim. En sonunda cinsiyetini öğrenmek için soru sordum . Ben yazdım doktorun söyler dedi. Fakat doktor bu hafta yokmuş .sonuçlarımi gösteremedim. Acaba ultrason kağıdından anlayan var mı orda cinsiyeti belli mi ? 

29+1 deyim ve hala cinsiyetini net öğrenemedim bir kız bir oğlan

image

image

dediler kafam allak bullak

Gebelik haftası 29+1
Kapatılma nedeni: Cinsiyet tahminlerini sol üst köşeden konu dışı sohbetten sorabilirsiniz

6 Cevap

0 oy
(779 puan)
Sonuç kağıdında direk yazmıyor mu kız yada erkek diye 
(18 puan)
Hayır yazmıyor herşeye baktım.
(779 puan)
Alla alla o zaman beklemekten başka çare yok maalesef canım
(18 puan)
Öyle de işte biraz sabırsızlanıyorum artık . Çünkü alışveriş yapmak istiyorum. Ne olur ne olmaz çantamı hazırlamak istiyorum ama net birşey bilmeyince üzülüyorum
-Reklam-
0 oy
(319 puan)
Şu doktorların tavırlarına da ayar oluyorum ya, Allah'ım hiç kimseyi böyle doktorların eline düşürmesin inşallah 
(18 puan)
Amin.
0 oy
(1,224 puan)

Ya belki aklında birsuru sorman gereken soru var belki korkuların endişelerin var susuyoruz konuşmuyoruz nedemek yani sırf şu doktorlarla karşılaşmak için bile devlete gidebilirim bana denk gelsinler istiyorumki hamileleigim bütün stresini onların üzerinden atayım gitsin keşke şikayet etseydin ay içime oturdu resmen :pinch:

0 oy
(478 puan)
Okurken içimden doktora küfür ettim nefret ediyorum böyle doktor bozuntularından. Karşında ki hamile bir kadın bebeğinin cinsiyetini Merak ediyor doğal olarak madem görüyorsun söylesen canın mı çıkar ********
0 oy
(839 puan)
Allah ii inşanlarrla karşılaştırın ya ne kıcık mış 
0 oy
(106 puan)
Detaylı ultrason u yapan  doktor değil radyoloji uzmanı yapmış olabilir. Onların da işi bebeğin kemik gelişimi hakkında ölçümler yapmak. Kadın doğum uzmanı gibi malesef yardımcı olamazlar. Annenin gebelikle ilgili sorularını yanıtlamak görevleri değil onları da anlamak lazım. Sakin olun bence strese girip de bebeğinizi de üzmeyin. Siz de haklısınız cinsiyeti öğrenmek konusunda ama vardır bunda bir hayır deyip içinizi rahatlatmaya çalışmalısınız. Sağlıkla kalın.. 

İlgili bir soru bulunamadı

655,114 soru

3,443,175 cevap

4,277,375 yorum

185,105 üye

...