0 oy
241 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (351 puan)
düzenledi

image

herkese merhaba 20 haftalık hamileyim köpek sahiplenmek istiyoruz esimle bebegimize bi zararı olurmu sizce tüyü falan gelirmi bebeğe hep görüyorum bazı videolarda köpeklerle bebekleri çok tatlilar evde kopek besleyen varmi bebegi olan yardimci olurmusunuz

7 Cevap

0 oy
(1,623 puan)
Benmde cok hosuma gidiyor ama evimiz musait degil ama papaganim var bence kucuk buyumeyen o suslu kopekler olabilir bi arkadasim barinaktan oyle bi kopege denk gelmisti 
(351 puan)
evet bizim almak istediğimiz de öyle
(1,623 puan)
Evet guzel ilgilenebildignz surece olur bende bebegimin butun hayvanlari sevmesi icin alistiricam
-Reklam-
0 oy
(724 puan)
Ben köpeği ve kediyi eve yakıştıramıyorum bizde köpek bakıyoruz ama dışarda çünkü şuan degild doğduğu zaman ellemek istuycek oynamak istuycek ne bilim ben tercih etmem ama herkesin kendi kararı benimki sadece fikir 
0 oy
(319 puan)
Kedi köpekle büyüyen çocukların bağışıklık sistemi daha güçlü olur 
0 oy
(722 puan)
Canim bizimde evimizde kedimiz vardı oglum ilk dogdugu zaman ama bir gun ben mutfaktayken sinsice yaklasip oglumun ustune binmisti ve suratini cizmisti hala o gunu unutamam ben uygun gormuyorum bence evde kedi kopegi cunku ne kadarda insan canlisi olsalarda sonucta hayvan yani guven olmaz hele gene köpege yine karar sizin ama cok basinda beklemen gerek 
0 oy
(570 puan)
Merhaba ben Veteriner Hekimim sorunuzda sizi aydınlatayım. Köpekten köpeğe değişecek bir olay kıskanabilirde sahiplenebilirde bu ırk özelliği ve eğitimi ile alakalı. Doğacak olan ilk çocuğunuz ise evde tek çocuk olmayı benimseyebilir köpeğiniz buda kıskançlık için yeterli bir sebep. Yine sahiplenmeyi düşündüğünüz köpeği araştırıp yakınınızda ki bir kliniğe ırk davranışlarını sorabilirsiniz. 
(351 puan)
köpeğin resmini koydum yukarda bakabilir misiniz
(570 puan)
Pekinez saldırgan ve sahiplenici olabilir. Eğer böyle küçük ve tüylü bir ırk isterseniz pomerian ı öneririm. Ayrıca pekinez de pomerian da sürekli bakım ve tarama isteyen köpeklerdir günlük tarama rutin traş işi sizin için iki bebek anlamına gelir. Bu arada bende 20 haftalık hamileyim ikimize de hayırla kavuşmayı nasip etsin Allah:)
(351 puan)
vazgectim canim  kendime bebeğe anca bakarim diye düşünüyorum.amin canim inşallah aliriz bebislerimizi kucağınıza sağlıkla:)
0 oy
(549 puan)
Benım köpeğim var 10 yasinda ve 8aylik ogullarım berabr buyuduler ayrıca 6aylıkfa hamileyim hiçbir zararı olmadı
0 oy
Canim benim köpeğim var 2.5 aylikken geldi bize. Ama yorkshire terrier cinsi. Bu yuzden hiç tüy dökmüyor. Ama dokse de eşim köpeklerle kedilerle büyümüş biri hicbir sey yasamadi. Ama eger yavru köpek alacaksan bence suan alma onu. Hamilesin onun tuvaleti eğitimi ve bir çok egitimi seni zorlar. Buyuk köpekte alma onda da seni zorlayabilir. Bizim kopek 1 bucuk yasinda suan. Ama ona eğitim vericem diye cok zorlandım. Hamileyken suan bence daha zorlanırsın. Belliki ilk defa bir kopek sahibi olacaksın. Tecrubesizsin. Bence bebegin doğsun biraz büyüsün ondan sonra düşün. Bir de alacağın köpeğin özelliklerine cok dikkatli araştır. Mesela yorkiler cok hareketli kıskanç oyun oynamak isteyen kopekler. Bunlara bak kesinlikle. Senin yaşantın nasil ayak uydurabilecek misin diye. Birde maddi açıdan da iyi olunması lazim. 6 inci aya kadar aşıları var sonra her sene aşısı var. Mamasi tedavisi her ay dis paraziti vsvsvs. Bunlarida düşün. 
Pekinez cinsi köpek bunlar daha hareketsiz oluyorlar. Yavas yavas yürürler :)) sadece burunlari basık olduğu icin nefes problemleri vardır. Horlama vardır. Tüy dökerler. Fotoğraftaki mi sahiplenecegin peki?
(351 puan)
hamileymis biri onun yavrusunu almayi düşünüyoruz
Anladim canim o zaman soyle diyim hamile daha doğurması lazim en az 2 bucuk ay sütten kesilme olayi var. Yani senin 30. Haftandan sonraya denk geliyor. Karnin iyice büyümüş olacak. Yavru olduğu icin ilgi ister tuvalet eğitimi filan vermen lazim. Aşılar bitene kadar disari çıkaramazsın.  Asilari bitince de pede değilde eger disari alışsın istiyorsan sabah aksam disari cikartman lazim en az. Ya da esin ilgilenecek sabah ise gitmeden önce. Bilmiyorum iyi düşün bunları canim. Cunku sonra alışıyor köpekler sahiplerine yapamazsan verirsin üzülme o da üzülmesin onunda duyguları var cidden.
(351 puan)
düşündüm canim ve vazgectim bakamam hamile olmasam bakardim ama çok zor olacak  tesekkur ederim
Evet canim yani bende çok istiyorum ikinci olsun diye dünyanın tatlisi gerçekten ama hamile olmasam suan alırdım ikinciyi ama suan ikinciyle ilgilenmem cok zor hamileyken. Yoksa keske herkes alsa köpek sahiplense.  Ama eminim bebisin büyüsün o zaman yine istediğin gibi kopek alırsın canim. Rica ederim ;)

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 105 göst.
2 Kasım 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Gnc90 (30 puan) sordu
0 oy
6 cevap 370 göst.
31 Aralık 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Nevruz (277 puan) sordu
0 oy
3 cevap 378 göst.

652,963 soru

3,435,058 cevap

4,268,347 yorum

184,540 üye

...