0 oy
296 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (34 puan)
Merhaba 4+1 haftalık hamileyim doktor folik asit verdi mide bulantirip kusturuyormuş doğru mu içmeye korkuyorum kimisi de yatmadan önce iç bulantin olmaz diyor ne diyorsunuz ??
Gebelik haftası 5

7 Cevap

0 oy
(134 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Bende hiç bulanti yapmadı tok gündüz ictim   belki kimisinin bulantı yapmış sende kullan ama önemli folik asit :)
-Reklam-
0 oy
(717 puan)
Herkeste bir olmuyor ben kullanamadım kimisindede mide bulantısı yapmıyor 
0 oy
(2,871 puan)
Sakın folik asiti ihmal etme bir gün bile unutma iç ben kahvaltıdan sonra içiyordum. Folik asit eksikliği çok tehlikeli. Zaten mide bulantin olucak onun ilaçla alakası yok hamilesin betahcg hormonu yükseldikçe miden bulanicak 3 aydan sonra dusucek betahcg o zaman da bulantin azalicak. 
(34 puan)
Peki önceden hiç gegirmiyordum ama son bir haftadır gegiriyorum normal mi yoksa kusacagima mi işaret biliyor musunuz ?
(2,871 puan)
Benim 7. Hafta başladı kusma ve öğürme. Öncesinde geğirme varmiydi hatırlamıyorum ama bunlar olucak bebeklerimiz icin sabredicez malesef. Ama genelde 6. Haftadan sonra kusmalar başlıyor zor bisey ama bence kötü değil. Kaç tane soru görüyorum hamilelik kusmalarim azaldı bebeğime bişey olmusmudur diye en azından belirti varken kafn böyle sorularla dolmaz.
(34 puan)
Teşekürler ederim
(764 puan)
Canm  bahartli gazli seyler yiyorsan ondan olablir gegirme isi.tavsiyem agizda tat brakcak seyleri yeme.snra gegirdikce o tat agxina gelirse miden  bulanir
(2,871 puan)
Rica ederim Rabbim sağ salim evlatlarımıza kavuştursun inşallah ♥️
0 oy
(171 puan)
Canim folik asit bebeğin için çok önemli gündüz içemiyorsan gece yatmadan önce iç yani kesin bende bulantı yapmıyor tabi kişiden kişiye değişir bende bulantı yapan o kadar çok şey var ki yapıyorsa da bilemiyorum tabi :) 
0 oy
(1,382 puan)
Bende herhangi bir sıkıntı olmadı. Sabah kahvaltıdan önce aç karna içiyordum
0 oy
(499 puan)
3 ay kullandım hiç bulantı yapmadı, ihmal etme kullan 
0 oy
(58 puan)
Folit asit bebeyimm gelişimi için  kusmanla alakası yok bunyeden bünyeye degisir bende bı sure kustumm ama ve gectii bazı bayanlar doguranakadar kusuyor bazıları 2 ayy  zaten onu 3 ay içeceksin sonra diyer vitaminlerine başlayacaksın  doktorunun verdiyse iç kulaktan dolma biseyler yapma derim bunyenin ihtiyacı varkiı vermiş ......

İlgili bir soru bulunamadı

651,028 soru

3,427,268 cevap

4,259,810 yorum

184,003 üye

...