0 oy
397 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (67 puan)

Merhaba kızlar 36+4 haftalığız biz biraz konuşalım ben çok zorlanıyorum evimin işini , yemeklerimi yapamaz oldum Alanya da oturuyorum ve hiç tanıdığım yardım edecek kimsem yok benim gibi yanlız olanlar neler yapıyor? Biraz sohbet edelim :))

Gebelik haftası 36+4

7 Cevap

0 oy

seçti
 
En İyi Cevap

Gerçekten çok zor bende yarın 36 olucam.kızkardeşim bende saolsun yapıyo her işimi.Allah senin gibi yanlızlarında yardımcısı olsun inşallah canım hayırlı doğumlar :)

(67 puan)
Saolasın cnm yalnızlık zor valla her zorlandığımda ağlamaklı oluyorum. Senin kardeşin yardım ediyor ne güzel benim kardeşim beceremez yapabilse yanıma çağıracam ama malesef Allah herkesin yardımcısı olsun. Az kaldı sabır.
Sıkma canını tatlımmm evet az kaldı kuzucuklara kavuşmaya :)
(67 puan)
Sıkmıyorum ama insanın içi buruluyor bazen. Galiba hassaslaştım da bu aralar iki gün önce otobüsle doktora gittim bana yer verdiler diye milletin içinde ağlıyacaktım kendimi zor tuttum utandım
-Reklam-
0 oy
(1,354 puan)

Ben de 36 yı doldurdum gurbetteyim ev işlerinde zorlanıyorum artık iki iş yapıyorum heryerim ağrıyor başım da dahil yatıp kalıyorum sağolsun eşimle bugün temizlik yaptık o ağır işleri halletti canım ben de hafif şeyleri yaptım.

(304 puan)
Bende 32+4 şimdilik iyiyim çok şükür çalışıyorum ama 36 ne olur bilmiyorum allah yardımcımız olsun kızım olucak sizin cinsiyetler?
(67 puan)
Benimde kızım olucak asel koyucam ismini Allah nasip ederse.
(67 puan)
Ebrucum benim eşim de çok yoğun çalışıyor yardım edemiyor evde doğru dürüst akşam yemeği bile yiyemiyoruz ki.
(1,354 puan)
Bazen bizde de durumlar aynı oluyor canım 2 haftadır eve dokunmuyordum . Napalım doğumda gelen insanlık halinden anlayacak artık anlamassa da yapabileceğimiz birşey yok.
(67 puan)
Aynen öyle yapcak bi şey yok ne yapalım hamişiz biz :)) idare etsinler artık.
0 oy
(103 puan)

Bende 36 haftalıgm yanımda kimse yok ama bu zamana kadar baya enerjiktim bu hafta çok baskı hissediyorum yürümek bile zor geliyor az kaldı rabbim güç kuvvet versin de bize hemen doguralım

(67 puan)
Tabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin. Eh anne olmak kolay değil bunu bir kez daha anladım.
0 oy
(124 puan)

Bende 36+3 günlük hamileyim. Allah'a şükür kaynanamla altlı üstlü oturuyorum. Küçük gorumcem var yardımcım.  Kiz kardeşim var gelip işlerimi o yapiyo. Allah sana ve senin gibi olanlara yardım etsin. Yardımcı olması çok guzel bisey :)

(67 puan)
Amin cnm Bence de değerini bil ;)
0 oy
(14 puan)

Merhaba bende36+4 üm:)) ve bende alanyada oturuyorum gerçekten bende zorlanıyorum artık alanyanın neresindensiniz:))

(14 puan)
Hayırlısı ile kucagına alırsın inş cnm ben kararsızım devlete de gidebilirim kaç tl istiyor sezeryan için başkent
(67 puan)
Eşim konuşmuştu ama hatırlamıyorum şimdi 1500 dü galiba tam emin değilim
(14 puan)
Ben obada kine sordugum da normal dogum 750 tl demişti herşey dahil iki gece de kalmalı
(67 puan)
Öyledir cnm ya hatırlıyamıycam sen alanyalımısın?
(14 puan)
Evet alanyadayım
0 oy
(87 puan)

Bende 36 haftalik hamileyim esm isten gec gliyo cok halszm yemek bile yapamiyorm kayinvalidm alt katmda ne kapimi calar ne bi tabak yemek verir  15 ay boyunca engelli cocuguna baktm hamile kalnca bakamadgm icin bnmle kavga etti konusmuyorz kimsem yok gbi burda

(67 puan)
Canım yaa üzüldüm inan benim annemde yanıma özürlü kardeşim olduğu için gelemiyor ama doğuma 2 gün kala gelicek . insan bazen bir kap yemek getirecek bi tanıdığı komşusu olsun istiyor ama komşulukda bitti artık. Allah kolaylık versin herkese.
0 oy
(45 puan)

Bende tam öleyim  normal doğum olarak 22 kasım  gozukuyo  sezeryanim ne zmana gun  verir merak ediyom

İlgili bir soru bulunamadı

650,342 soru

3,424,644 cevap

4,256,841 yorum

183,781 üye

...