0 oy
369 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (66 puan)
Merhaba. Bir gebeliğinde erken doğum yapıp bir sonrakin de vaktinde doğum yapan var mı? İlk gebeliğimde 23 haftalıkken suyumun sebepsiz erken gelmesiyle erken doğum yapıp bebeğimi kaybettim. Bütün incelemeler yapıldı erken doğum için hiçbir sebep bulunamadı. Şimdi 23 haftalık hamileyim korkuyorum.
Gebelik haftası 23

5 Cevap

0 oy
(1,331 puan)
Korkma cnm bol bol dua et kotü düsunme ilki oyle oldu dye buda oyle olck deil verende alanda Allah sen dua et gerisini yaradana birak
(66 puan)
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(20 puan)
Merhaba  öncelikle ilk bebeğinize üzüldüm Allah sabır versin ben de ilk hamileliğimde 28 haftalık doğum yaptım plesenta aşağıya düştüğünden kanamam oldu 1 hafta geciktirdiler ama sonra kanamam.tekrar başlayınca sezeryan oldum çok şükür şimdi 9 yaşında ikinci hamileliğimde 36 haftalık doğum yaptım o da kontrole diye gittim nst de sancı çıktı tabi ben hiçbişey hissetmiyordum  ama çok şükür onda da sorun olmadı şuan 4 yaşında  şimdi 26 haftalık hamileyim inş bu zamanında olur diye dua ediyorum insan illaki korkuyor ama altta yatan genetik Bi durum yoksa erken doğum yapmana korkmana gerek yok hepsi aynı olacak diye bişey yok yani biraz uzun oldu ama tecrübemi paylaşmak istedim bol bol dua et rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin 
(66 puan)
Çok teşekkür ederim inşallah bu hamileliğinizde 40. Haftayı görerek sağlık sıhhatlı sağ salim kucağınıza alırsiniz
0 oy
(424 puan)
Ben 18 haftalık  ani  suyumun  gelmesiyle  bebeğimi  kaybettim.2018 de oldu.2020 de temuz ayında  yine 23 haftalık  erken  doğum yaptım  onu da kaybettim. Sebzesiz  bebek kaybı  olmax canım   şuan tekrar hamileyim  13 haftalık  .ankarada  çağrı gülümser  var doktor  ona gidiyom  çok şükür  iyiyim. Ve kayıplarimin  sebebi  enfeksiyon  canım sakin ihmal etme riskli  gebelikler doktoruna gitmen gerekiyor bence.
0 oy
(424 puan)
Erken doğum  ve ani  su  gelmesinin en büyük  sebeplerinden  biri enfeksiyondur  . 
(424 puan)
Sevindim buna insalah  sağlıkla al kucağına. Benim enfeksiyon  oldgu  için o yüzden söyleyeyim  dedim. Allah büyük ınş stres yapma .nasipten öte yol yok.
(66 puan)
Haklısın. Yardımcı ol olduğun için teşekkür ederim
(424 puan)
Eğer istersen ınstegramdan çağrı  gülümser  var doktor  ben ona gidiyorum  bak sayfasına  erken doğum  ile ilgili  çok özel ve açıklayıcı  bilgiler var .sayfasında herkesin  sorduğu  sorunlara  karşılıksız  cevap verir aklında  varsa soru sorabilirsin  .
(66 puan)
Çok teşekkür ederim şimdi takip edip yazdım doktora. Gerekirse muayneye de giderim Ankara ya
(424 puan)
Kesinlkle  git canım  çok Iyi  doktor. Ben daha dün geldim  ve bana pessar uygulaması  yaptı  rahim ağzı  açılmasın  diye  tabi öncesinde  çok enfeksiyon  testi  falan yaptık  ben iyi olacağını  düşünüyorum inşallah  allahın  izniyle. Nerde yaşıyorsun  bu arada.
0 oy
(2,360 puan)
Ayni şeyleri yasamisiz canim bende 24+5 de sebepsiz su kaybindan kaybettim bebegimi, bu sefer hep tedirginlikle geçiyo hele 24. Haftada çarpıntı uykusuzluk stres cok zor geçti ama şükür o haftayida atlattık 28 şimdi, sürekli doktor kontrolundeyiz bi sorun yok diyolar insallah zamaninda gelecek

İlgili bir soru bulunamadı

652,914 soru

3,434,862 cevap

4,268,126 yorum

184,521 üye

...