0 oy
409 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde
düzenledi

Arkadaslar merhaba. Biliyorsunuz mubarek ramazan ayindayiz bayrama 20 gun kaldi fakat biz esimin ailesi tarafiyla konusmuyoruz. Kaynanam kaynimla esim arasinda ayrimcilik yaptigi icin aramizi actik konusmaz olduk. Ama bayram geliyor ne de olsa buyuk insanlar yanlarina gitsek mi? Bi taraftan yaptiklarini unutamiyorum bizi mahallemizden kovdular hamile halimle ne acilar cektim esim cok aci cekti unutamiyorum ama Allahtan da korkuyorum sizce buyukluk bende kalsin deyip yanlarina gitsek mi bayramda? Yardimci olur musunuz aklimi cok karistiriyor bu konu.

Gebelik haftası 14+1

9 Cevap

0 oy
(1,430 puan)

Belli ki kolay şeyler yaşamamışsın canım en hasas döneminde.. ama bence büyüklük sende kalsın git ellerini op bayramlarını mübarekle biliyosun kül görmesede allah görüyor uzak akrabaya gittiğinde nasıl elini öpüp bi tatlı yiyip kalkıyorsan onlarada öyle yaparsın ama git bence ne kadar istemesemde nefsini zorla 

Benimle esimle istedikleri icin degil erkek cocugum olacak soylari devam etsin diye sirf karnimdaki cocuk icin barismak istiyorlar.
(1,430 puan)
Cahilliklerine ver canım sen barış ama eskisi kadar da samimi olma sonuçta dilin yandı bir kere.. sende anne olacaksın boşver sen at adımı görevini yap hem için daha rahat eder
-Reklam-
0 oy
(1,104 puan)

Konusmazlarsa konuşmasınlar onlar ellerini öpmeye git eğer opturmezlerse  onların terbiyesizliği üstünuzden yuku atin bence  

Onlar konusuyorlar surekli esimi beni ariyorlar barismak istiyorlar ama ben yasadiklarimi unutamiyorum kendime yediremiyorum. Esimle kaynimin arasinda surekli ayrincilik yapiyorlar kaynimi nisanlamislar sozlemisler ev almislar gelin olacak kiza hersey yapmislar bana hic bisey yapmadilar hatta esimi kandirdilar git kacir gel diye beni kacmaya zorladilar ne altin aldilar ne ev kirada sunuruyorum iste hic bilmedigim tanimadigim insanlar icinde kapaliyim diye surkeli disliyorlar  ama Allah goruyor haklisiniz gidicem yanlarina.
0 oy
(109 puan)
Kötülüğe karşılık iyilik yap ki onlar utansın yaş ile büyük olmaz insan düşünceyle davranışla olur belli ki büyüğün büyüklük yapmayı bilmiyor sen yap büyüklük
Benim evlendigim gunden bugune kadar bana yapmadiklari kotuluk kalmadi. Hamileligim ilk aylarinda yemek yapamazdim bize gelicek oldular esim dedi ki disardan yemek soyleyelim sen yapamazsin dedi ben kusa kusa yemek yaptim aksam kaynanam geldi ben bu yemegi yemem dedi sofradan kalkti hic hak etmiyorum bu davranislari. Cok uzuluyorum.
0 oy
(1,202 puan)

Canım bencede ellerini öpmeye git eşinle büyüklük sizde kalsın.

Peki yaptiklarini nasil unutucam nasil bi daha onlara annecim babacim diycem.
(1,202 puan)
Canım annecim babacım demene gerek yok sen insanlığını yap gerisini rabbime bırak
Cok zor ama rabbim kimseye yasatmasin yasadiklarimi cok uzuluyorum
(1,202 puan)
Canım sabret rabbim sabredenlerle beraberdir.rabbim senden sormasindan onlardan sorsun yaptıklarını
0 oy

Bencede git canım buranın obur tarafı da var sen git günahını dök Rabbim de mükafatını verir elbet yaptığın fedakarlığın 

Insallah cunku ben onlari cok seviyorum kendi annem babam gibi saygi duygum bu yaptiklaei cok zoruma gitti.
0 oy
Sizde anne baba olacaksınız tatlım bence iyilik sizde kalsın en azından bayram hatrına ellerini öpün 
Bende oyle dusunuyorum ztn. Ama ben ogluma gelinime asla boyle davranmam. Eger davranirsam ztn onlarda gelmesinler istmeem. Nasil insanlar var dunyada hic mi Allahtan korkmuyorlar anlamiyorum.
0 oy
(2,563 puan)

Ne gidecen yaa. Hamile hamile o sana açimamiş eşin de sende aci cekmissiniz. Sen daha bayram geliyor gidiyimmi diyosun. Allah'tan korkuyorum gitmem lazım diye dusunmene gerek yok. Onlar Allah'tan korkmuyor belliki. Sende Allah korkusu olmayan insanlarla aynı sofrada nasıl oturcam nasil aynı havayı soluycam diye düşün. Sana hamileyken bunu yapan o çocuk doğsun neler yapmaz. Çünkü bikere Allah korkusu yok . Herşeyi yapar. Hiç uğraşma tak kocanı koluna git başka akrabalarına. Sinemaya. Bebeginiz için biseyler almaya . 

Benimde  kaynana kayınbaba kiliklilarin bana demedigi kalmadı. Sımdi 30 haftalik hamileyim benimde oğlum olacak .onların yüzlerini goresim yok. Aklıma geliyor çünkü haksız yere yediğim laflar. Daha bide gidip önünde egilip elini mi opecem. Anne baba mi diyecem. 1 senedir konuşmuyorum. Ne giderim nede evime alirim. Yaşım 19 birde 3 senelik ewliyim.. hiçbir şekilde yaranamadım. Erkek çocuğu bahane. Ne kadar uzak o kadar kafan rahat olursun. 

Benimde yasin 19 ben daha 8 ay oldu evleneli smdiden biktim Allah yardimcimiz olsun
(2,563 puan)
Bende bıktım :) daha kim bilir ne ömür çürütecez
Rabbim yardimcimiz olsun ☺
0 oy
(80 puan)

Vallahi helal olsun cogu anne git demis olmasi gereken o gibi geliyo ama ben asla yapamam.bn hamileyken karnimdji sabi icin merhamet etmeyen kul anne baba da olsa istedigini alir.Allah affetsin yapmacik olamam bu da benim ayibim belki ama utanmaza merhametsize iyilik yapsan da anlamiyor onun her hatasinda iyilik yaparsan yaptigini hata olarak gormez.her yasta insan ders alip ozur dilemeli bana gore.

Bende oyle dusunuyorum ama nede olsa esimi ailesi cok uzuluyor esim kotude olsa annesi babasi
0 oy
(76 puan)

Canım bence git elleridn öp ne de olsa eşinin annesi onu doğurn kadın.Yaşadıklarını unutamazsın tabii na Allah rızası için GT ellerini öp inşallah sen sabredrsin Rabbim bunun sonucunu çok güzel bir şekilde mükafatlandırack sabret doğacak çocuğunz ve eşin için:)

Bencede canm

651,110 soru

3,427,660 cevap

4,260,222 yorum

184,032 üye

...