0 oy
337 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde
Günaydın hanımlar. Sürekli yan yattığımdan bacaklarım çok uyuşuyor ve kemiklerim aşırı sızlıyor. Geceleri artık uyuyamıyorum. 13+6 günlük hamileyim. Bu durumu yaşayan var mı? 
Gebelik haftası 13+6

7 Cevap

0 oy
(217 puan)
Canım 38.haftamdaym uykumdan uyanıyorum artık o uyusukluktan ve geçmiyorda sen agirlastikca artacak maalesef 
Anladım canım sağlıklı şekilde dünyaya geldin tek razıyım ağrıya sızıyaRabbim seninde bebeşini sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
(217 puan)
Aminn canimm çok sağol inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,404 puan)
Maalesef haftalar ilerledikce daha da artacak. Su an 30+5im uykumdan uyandirdi. Geceleri uyuyamiyorum uyusam da agrilardan kaynakli sabahin kor saatinde uyaniyorum.
Desene daha yolun çok başındayım. Sağlıklı olsunlarda canları sağ olsun napalım :) Sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah yavrunu:)
(1,404 puan)
Sagol herkese saglikli dogumlar :)
0 oy
(359 puan)
Benim agrilarim ayni sekilde var belden asagisi ama ben baya ilerdeyim agirlastim namaz kilarke  zorlaniyorum senin haftalarinda sadece halsizlik bulanti sikayetim olmustu 
Evet o halsizlik, bulantıyı çok şükür atlattım. Bu seferde bacak uyuşmaları, sızıları başladı. Bunları da atlatır kucağımızı sağlıklı şekilde alırız inşallah :)
(359 puan)
Amin insallah
0 oy
(599 puan)
Bende 13+6 haftamdayım aynıyız senle :) bende aynu kalkınca kalça kısımlarım çok ağrıyor cok yorgun bıtkın oluyorum. Gece kaç kez kalkıp yatıyorm bende bılmıyorm. 
İnanki aynı durumdayız ve yorumlara göre yolun daha başındayız :) Annelik kolay değil desene ilk başlarda sabretmekle başlıyoruz ağrılara :) canları sağ olsun, hayırlısıyla sağlıklı şekilde gelsinler inşallah :)
(599 puan)
Amin inşallah. Aynn yolun çok başındayız henüz. Hamilelik 9 ay sonra bıtıyor canımda asıl macera doğduktan sonra :)
Kesinlikle canım:)
0 oy
(955 puan)
Canım doktora danış magnezyum kullan 38 haftadayım ağrılardan  yatamaz kalkamaz haldeyim çok erken haftan 
Evet doğru diyorsun danışsam iyi olacak canım :) Seninde zamanın yaklaşmış bayağı Rabbim yardımcın olsun sağlıklı şekilde kucağına alasın inşallah :)
(955 puan)
Amin allah razı olsun canım 38+3 Bugün kontrol var  bakalım ne dicekler inşallah sende sağlıkla kavuşursun  yavruna rabbim gönlündeki ni nasip etsin
Amin inşallah canım :)
0 oy
(58 puan)
Bacann arasına yastık koy cokk faydası var  benn suann 32 deyinn gece uyandırıyor beni uykuu iptall ☺️zamnnla alışıyorsun mumkunn oldukkca uyuumaya çalış cunkuu son aylarında uykuyuu ariiyorsun 
Valla uykular haram oldu resmen :) ama yastığı deniyeceğim :) çok teşekkür ederim :) sağlıklı şekilde yavruna kavuşursun inşallah :)
0 oy
(612 puan)
28.haftadan sonra sırt üstü yatmak tehlikeli o yüzden daha erken yani yan yatmak için bu kadar zorlamayın kendinizi ağrınız varsa
Normalde de yan yatarım hep, sırtüstü hiç yatamam aslında :) ama son zamanda bu uyuşmalar peydaholdu :) bacak arasına yastık koymayı deniyeceğim. Bir de doktoruma danışayıp belki değerlerimde düşen bir şey vardır. Sende yolun yarısını geçmişşn sağlıklı şekilde kucağına alışsın yavrunu inşallah canım :)
(612 puan)
Ben sırt üstü yatmayı çok seviyorum ve şu an yatamadigim için direk öyle düşündüm :D amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım :)

648,292 soru

3,417,150 cevap

4,247,890 yorum

183,259 üye

...